tiistaina, kesäkuuta 03, 2008

Katse itä-naapuriin

Toi langaton keskustelu mihin on yks sun toinen kommentoinu omissa blogeissaan niin myös Hesari on ottanut kantaa aiheeseen ja eduskuntaan on lähtenyt useampikin sähköposti. Kyseessä on yhden jakeluun lähteneen sähköpostin mukaan väärinkäsitys. Mielenkiinnolla odotamme että kuka on käsittänyt väärin ja mitä. Täysin ymmärrettävää tommonen hätääntyminen kuitenkin mielestäni on varsinkin kun miettii kuin tarkkaan harkittu ja loppuun asti ajateltu homma toi digitv:n tulo oli männä vuonna. Jäämme odottamaan.

Mutta sitten toisiin aiheisiin. On sitä meinaan puuhattukkin kaikenlaista muutakin kun päivitelty langatonasioita.

Viime keskiviikkona oli Uudenmaan Kiertuetekniikan pikkujoulut, ja hyvät juhlat olikin harvemmin saa meinaan viettää pikkujouluja rantasaunalla silleen et meri on avoin Ouluun asti. Torstai menikin sit ihan toipuessa moisesta.
Perjantaina vuorossa yritysjuhlaa Kaivohuoneella, siitäkin taas pari vuotta vierähtäny kun viimeks ollu siellä. Nyt olivat viimeisimmän remontin yhteydessä muuttaneet DJ-kopin siihen alas missä miksauskioski on yleensä ollu ja samassa yhteydessä joku oli myös löytäny siihen kaukokaapeliin liittyvät tilut ja tuonu näytille eli ei tarvinnu vetää omaa käärmettä oikoselleen. Siinä kaapelissa on sit yhteensä 30/6 kanavaa ja lavapään splittaus on XLR-liittimillä eli XLR-viuhkoja kannattaa varata monitoritiskiä varten mukaan.
Lauantaina pitkästä aikaa goottien kanssa, tällä erää joku koulujen päättymiskonsertti Helsinki Clubilla. Treenikeikka kesän alle ettei tarvii kylmiltään mennä 20 000:nen ihmisen eteen. Broadway Finland toi kaluston ja hyvän kaluston toikin, Tumpilla oli L´Acousticcia ja Crestiä, mulla M7 ja muuta en sit tarvinnukkaan. Muistitikkuretkeily jatkuu vaan edelleen, ens sunnuntaina Kiovassa taas seiska vastassa ja ei sielläkään muuta kun tikku kiinni ja linjacheckiä rapsuttelemaan. Omat mikit on taas koko kesän mukana ja klämppien määrä vaan kasvaa koko ajan, enää ei oo ständejä muissa kuin laulu- ja yleisömikeissä. Yleisömikitkin aika useesti tulee teipattua johonkin trussiin tai kailottimen kylkeen kiinni. Pitääpi laittaa kuvia joku kerta kun kerkiää kuvaamaan noi meidän viritykset, varsinkin se virvelimikkipyydys on ihan rautaa.

Sunnuntai ja maanantai kotipäiviä ja tänään sit säntäilyä senkin edestä kun loppuviikosta ei kerkiä enää säätämään mitään kunhan vaan tekee keikat kuleksimasta. Tänään siis piti käydä patteri- ja teippikaupassa ja viedä moiset ostokset treenikämpälle Ukrainaan lähtöä varten ja sit piti torstaista keikkaa varten hakea raituri ja opetella käyttämään sitä ja vielä paketoida keisiin kun huomenna puolen päivän jäljestä olis lähtö Moskovaan, missä siis ollaan perjantaihin asti. Perjantaina kun tullaan takasin Suomeen niin ei kerkiä käydä kotona kun vaihtamassa puhtaat vaatteet kassiin ja Pressan perjantai-illan kautta Ukrainaan. Hyvähän se on että puuhaa riittää.

Moro taas
Viltsu

Ei kommentteja: