keskiviikkona, joulukuuta 31, 2008

Vuosi vaihtuu ja keikat vähenee

Nyt se on sit tämänkin vuoden keikat takanapäin. Joulun jälkeen sai pari päivää olla levossa ennen kun viime lauantaina pukkas Virgin Oilissa Punakuonorockin monitoripestin. Ei muuta kun pää pystyssä kohti pettymyksiä. Tiskinä siis se LS9 ja monitorilandian sijoittelu patsasteknisistä syistä vähintäänkin kyseenalainen. No se rupee pikkuhiljaa hahmottumaan toi ysin käyttö, mut on se vaan silti edelleen tuskallisen hidasta, se CUE kun seuraa välillä mut ei aina ja sit saa taas metsästää et missä mennään ja kuin lujaa. Ja sit tuolla kun sattu näit Idolisteja oleen lauteilla niin yleisöä mylvi aivan mielipuolisen lujaa ja sit kun yrittää itte olla siinä PA:n ja yleisön välissä tekemässä omia töitään niin päähän siinä tuli kipeäks. Se meteli siinä monitorilandiassa oli oikeesti infernaalinen kun yleisö huutaa sen pitkälle päälle sata ja Beirut keulilla yrittää saada laulun esiin sieltä seasta ja mä seison naama metrin päässä PA:sta ja takana huutaa yleisö metri selän takana. Kova meininki.

Maanantaina käväsin Jusbaakin morjestamassa Tavastialla kun olivat siellä Helldonen kyseisen illan päättävä akti ja sillä oli jotain hätää ysin ja läppärin kommunikoinnissa. Sain ne juttelemaan, tosin pelkästään piuhalla enkä vielä langattomasti. No kaikki ajallaan. Illaksi kotia ja Simpsonien ääreen.

Eilen oli sit se viimenen veto tälle vuodelle kun käytiin goottien kanssa Tavastialla päättämässä eilinen Helldone. Sain sen Tavastian Midaksen kokonaan ittelleni kun muilla oli omat bulsat lavapäähän niin mikäs siinä oli vedellessä. Uudet mikitkin koeponnistettiin nyt tositoimissa ja ainakin tällä hetkellä on hyvä fiilis et valinnat osu nappiin. Ei tarvihe muita vaihtoja tehä kun vaihtaa ne kaks hopian väristä överimikkiä mustiks niin pysyy pheelis kohdallaan jatkossakin ;)

Tänään sit jos kohta puoliin täräyttäis Käpylään uuden vuoden vastaanotolle ja sieltä Tavastialle niin rupeis oleen vuos pulkassa. Ja perjantaina keikalle tai sit vasta parin viikon päästä.

Kahtellaan
Viltsu

Ei kommentteja: