maanantaina, tammikuuta 12, 2009

Mopokausi 2009

Ajokausi on nyt sit tälle vuodelle avattu. Aamulla kun tultiin bussilla kotia satamasta niin kattelin keliä kun ei lunta ollu missään ja lämpöasteitakin viis plussan puolella. Ei muuta kun kurahousut jalkaan ja kokeileen josko mopo starttais. Hyvinhän se käynnisty kun vähän suostutteli ja sit kun oli kaikki paikat kuivunu niin ihan samaan malliin mentiin kun kesähelteilläkin. Mukavaa oli vaikka vähän lyhkänen lenkki olikin. Samalla kun pääsin takasin kotipihaan niin rupes tihuttaan vettä eli lenkki meni myös kuivin jaloin. Mahtavuutta.

Kotia kun pääs niin oli sähköposti täynnänsä dokumenttia tulevan helmikuisen euroopan rundin keikkapaikkainfoja. 20 keikkaa ja kolmessa mestassa talon tiskissä riittävä määrä auxeja, mahtavaa. Useemmassakin paikassa on isoja MH-sarjan Crafteja tai XL-sarjan Midaksia keulilla ja monitoreissa M-sarjan Jammuja, DDA:n pikkupöytiä ja oli siellä joku GB4:kin. Ei tuu kaikki paikat oleen helppoja, vielä kun meitä on 3-5 bändiä illassa ja itse oon ainoo retkelle lähtevä monitorijäbä. Tosin mun vastuualueeseen ei kuulu kun Helsingin Vampyyrit. Mutta silti on siinä sutinaa. Tarve mulla on kuiteskin 32 kanavaa ja 16 auxia. No mennään monona sit jos ei rännit riitä ;)

Tällä viikolla sit alkais se Idolssihomma, minkä siis kerkiää tekeen ennen kun tonne eurooppaan suuntaa. Tälle pätkälle mulle lähtee se Digicon SD8 ja muutenkin A1 kalusto Movarilta matkassa niin ei ahista. Hyvä ryhmäkin meitä on retkelle lähdössä. Koko Kahvilacrew on siis mukana ja muutkin reissuun lähtijät on loistoryhmää.

Ei kait tässä taas tällä erää paskempaa.
Moro
Viltsu

Ei kommentteja: