sunnuntaina, joulukuuta 12, 2010

Kaikenlaista

On tää jumalauta hieno ala.


Erikoismiehet erikoispaikoissa. 
Tämä siis väliotsikkona. Eilisen Seinäjoen jälkeen oli tavallaan rentouttavaa tulla mestaan, missä oikeasti sisään tullessa jopa käteltiin.
Seinäjoella siis käytiin perjantaina testaamassa uusi "Ilona" niminen yökerho, laitefirma oli tuonu todella asiallisen kaluston paikalle eli siltä osin oli helppoo, mutta jälleen kerran, ehkä miljoonannen, pakko ihmetellä tota ravintoloitsijoiden intoa tehdä "LIVE"klubi konsultoimatta YHTÄÄN ihmistä, joka on ikinä ollu tekemisissä yhdenkään orkesterin kanssa missään olosuhteissa. Eli mesta on aivan liian matala, pelkkää betonia ja kovaa pintaa sekä luonnollisesti lava on naurettavan pieni verrattuna käytettävissä olevaan tilaan. Ja bonuksena ainoa edes etäisesti järkevä paikka PA:lle on n. kaks metriä lavan etureunasta ja tällöin näkyvyyttä lavalle blokataan vähintään metri puolelleen. Yllätyksenä ei varmaan myöskään tuu se et PA:n ja lavan välistä kulkee n. 2 metriä levee hätäuloskäytävä eli väylä.
Ja takahuoneesta lavalle paras reitti on n. sadan metrin kieppi luonnollisestikin pihan kautta. Yritä siinä sit kiireessä (siis se biisilistahan valmistuu vasta vartti ennen keikkaa) ennen keikkaa lähtee kuskaamaan lavajuomia, biisilistoja yms. lavalle ja sen jälkeen viel käydä orkalta kyselemässä et joko voi lyödä alkunauhan käyntiin, tunnin rupeema helposti.
Kertaakaan koko illan aikana ykskään hahmo ei edes esitelly itseään nimeltä eikä myöskään kätelly eli tervetuloa vaan tännekkin.
Onneks Seinäjoella on kuitenkin Rytmikorjaamo, missä on helppo ihmisen olla ja tehdä töitä. Kiitos Selmu.


Tänään oli vuorossa Kokkola ja The Rockbar tai jotain sen suuntasta. Kalusto ei nyt ollu ihan sitä mitä haettiin ja etupään mikserin kaapelointiin oli käytetty n. 10 kilometriä piuhaa vaik olis helposti pärjänny vajaalla sadalla metrillä kuparilakua. Eli alustus aavistuksen teetti varsinkin kun talon hanu katos aina välillä, kuitenkin aina palaten pelikentälle. Mutta hyvä oli kuitenkin vetää, kaikki vehkeet oli ehjiä, henksu ystävällistä ja avuliasta, sekä itse mökki soundas aika hyvältä.

Kokkola oli mukava kokemus vaikka pari kokeiluakin oli ilmassa ja matkassa.

Se on moro
Viltsu

4 kommenttia:

Oksu kirjoitti...

Kävitkö testaas infrasaunan?

Unknown kirjoitti...

En tota yksilöö, oon joskus aiemmin testannu ja oli sen verta pöljä fiilis istuu siin kopis et sai olla viimenen kerta. Niinku ikinä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Viltsu, tervetuloa ensi kerralla meille!

T: Marko / Rytmikorjaamo

Unknown kirjoitti...

Ei kestä ja keväällä ymmärtääkseni olis seuraava komennus sinne.
Seuraavaan kertaan