keskiviikkona, tammikuuta 12, 2011

Erään aikakauden loppu

Nyt se hetki sitten koitti. Tuli katsastuskonttorilta semmonen tuomio tolle mun Corollalle et päätin luovuttaa suosiolla. Jos ei pellit kestä niin ei ne sit kestä. Sen verta paljon ois pitäny uutta peltiä ja hitsisaumaa laittaa vehkeeseen et ei jaksa. Myös se pohja olis pitäny hitsata, minkä kaks vuotta sitten olevinaan kävin hitsauttamassa. Voi tietty olla et se kaveri kun laskutti multa 200 egee niin hitsas sieltä pohjasta vaan sen mikä oli ehdottoman välttämätöntä juuri sitä kyseistä katsastusta varten, kukas sitä ny ilman eri pyyntöä koko pohjaa laittaa jos lapuissa on merkattu tiety kohdat. 
No Corolla lähtee huomenna viettämään eläkepäiviä Forssan kupeeseen ja meitsi siirty keskiluokkaan. Kävin tänään liikkeestä hakemassa vuoden 2002 V70 Volvon, luonnollisesti sillä isommalla koneella ja farmarimallia.
Niin ja pitää ton itse perustamani moottorikerhon "Vintage Japanese Car Club" jäsenyyskin luovuttaa veke. No onneks Latvalan Roope on siin kerhos ni ei jää ihan heitteille sekään moottorikerho. Siitä mul ei tosin oo ihan täyttä varmuutta et muistaaks Roope olevansa siin kerhos, mut ne on sivuseikkoja.


Palaillaan
Viltsu

2 kommenttia:

Oksu kirjoitti...

R.I.P Toitsa ;(

Unknown kirjoitti...

Ei se viellä mihinkään kuollu, se viettää eläkepäiviään Tammelassa, Forssan kupeessa.