maanantaina, tammikuuta 10, 2011

Lomailua

Alkuvuos kun on perinteisesti tällä meikäläisen alalla ollu yleensä aika hiljasta niin tämäkään vuos ei oo tehny poikkeusta. Sen aaton keikan jälkeen seuraava on jo heti tän viikon lauantaina. Ja ylläri, sille samalle päivälle olis sit ollu tarjolla keikka ihan kotikaupungissa, no mut ku ei taitu ni ei taitu. Pitää meinaan lauantaina käydä silleen melkeen ulkomailla. Ahvenanmaa siis pitää vallottaa, sehän on vähän ku Ruotsissa kävis ja mikä parasta, meitsi pääsee näkeen Maarianhaminan tammikuussa. Oon kuullu et se on kauneimmillaan just ny.
Jaa että mitä oon puuhaillu täs vapailla, no telkkaria on tullu katteltua, mistä tää kirjotuskin nyt kirpos eli telkkarista tulee just ny Master Chef Australia ja alkuun ne teki vähän saatanan hyvän näkösiä makkaroita papukastikkeella, mut sit ne mokas. Eli siis nää kisan tuomarit rupes opettaan kuin lohi vedetään fileiks, voi sen noinkin tehä, mut mä oon tottunu huomattavasti helpompaan ja nopeempaan tapaan, jolla lopputulos on täysin sama. Sama siis fileiden suhteen, mut sillä erotuksella muuten et pää jää ruotoon kii jos haluaa vaik sopan tehä roippeista. Niin ja ne fileoi sen isolla kokkiveitsellä. Meillä Suomessa asiaan käytetään fileointiveistä. No okei ton kokoluokan lohi menis nätisti fileiks vaikka lihakirveellä, mut yritäppä jotain ite ongittua affenaa ilman fileerausveistä taikoa fileiks, jossa olis edes haarukallinen syötävää jäljellä niin aika seppä on.
No mut se siitä ja muihin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Etupihalta on saanu harjata lunta vähän saatanan tiheeseen ja eilisen jälkeen samaan asiaan on ollu parempi väline uppopumppu, tuli meinaan tosta varaston katolta lumet alas eikä vahingossakaan kerralla vaan tiputteli pitkin iltaa neljään eri otteeseen. Niin ja sit otin taas työn alle PS3:lle Need for Speed Carbonin, olis kannattanu suosiolla tauon jälkeen alottaa peli alusta eikä edellisen session pohjilla. Olin sillon edellisellä kerralla kerinny kuitenniin pelissä hommata tehokkaimman auton. Ei pysyny lapasessa ollenkaan vaan vallissa oltiin kiinni enemmän ku varsinaisella ajoradalla. Aikani tahkosin silleen ja suosiolla alotin nollista koko pelin, nyt pysyy ne stydimmätkin härvelit taas hanskassa.


Palaillaan
Viltsu

Ei kommentteja: