sunnuntaina, tammikuuta 02, 2011

This goes to eleven.

Joulut ja vuodenvaihteet meni perinteisissä merkeissä. Jouluna tuli syötyä hyvin ja levättyäkkin kunnolla. Välipäivinä yks keikka ja jonkinverran säätöä uuden vuoden takia.
Aatonaattona oli tolla lepakoitten akkarihommalla yksityistilaisuus yhen hanun 50-vuotispäivillä. Karilta vehkeet ja apu, perushommia siis. Siinä keikan alussa, olisko ollu toka biisi, tuli tän synttärisankarin puoliso kertoon et voisko vähän tiputtaa kun on eläkeläisiäkin yleisössä. Tiputin vähän ja kerroin valitettavan tosiasian et äänenpaine tulee kasvamaan huomattavasti sillä samalla sekunnilla kun Jussi hyppää rumpujen taakse (jätkäthän on näil akkarikeikoil vetäny setin alkuun muutaman biisin ilman rumpuja semmosta leirinuotio-osastoa ennen ku on ruvettu roimiin kunnolla). No siin kävi just nii et se äänenpaine nousi, mut sit kun tuli se eka Elviksen biisi setissä niin nää eläkeläiset oli välittömästi kaikki tanssilattialla eikä ketään häirinny et olis tullu liian lujaa :)
Ja luonnollisesti keikan jälkeen kun DJ täräytti oman järjestelmänsä tulille niin disko tuli huomattavasti lujempaa kun ykskään biisi siin meidän esityksessä :)
Kaikenlaista sano.


Aattona olikin sit eka työpäivä melkeen kymmeneen vuoteen Von Herzenien veljesten kans. Mähän olin siis orkan eka monitorijäbä sillon ekan levyn aikaan. Ympyrä sulkeutuu siis. Tuleva kesä nyt ainakin tulee meneen veljesten kanssa. Pitkästä aikaa taas kotimaisilla kesäfestareilla silleen oikeesti. Odotan innolla tulevaa eikä se orkkakaan oo kauheen huono :)


Palaillaan taas
Viltsu

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Herranjestas, kaikenlaisia keikkoja, siis yleisöjä ja keikkapaikkoja... :)))) Olisi ollu kiva olla kärpäsenä katossa, kun Eyes vetää keikkaa eläkeläisbileissä;) Vähän laittoi hymyilyttämään tämä teksti...

Hyvää alkanutta vuotta sulle ja bändille ja parempia keikkoja!

-Satu-

Viltsu kirjoitti...

Ei tylsää päivää :)