torstaina, huhtikuuta 07, 2011

Pelikaani turpiinissa

Ja kaikkea muuta harmillista eli se kun meiltä hävis se yks rengas trailerista oli vasta alkua.
No enihau Antwerpenin jälkeen oli vuorossa joku suht asiallinen klubi Pariisin liepeillä ja sen jälkeen vapaapäivä Hampurissa, mitä seurasi keikkapäivä Hampurissa Markthallessa.
Vapaapäivä menikin sit ihan lepäilyn merkeissä kun ei museoonkaan kerinny kun oltiin myöhässä :( 
No kävästiin Hampurin keikkapäivänä checkin jälkeen sit ihmettelemässä Miniatur Wunderlandia eli maailman suurinta pienoisrautatietä, kuulemma 12 kilometriä raidetta. 
Hampurissa vetopäivänä selvis et meidän bussi on kuollu ja tarvii lekuria, jota ei ole saatavilla ennen kun seuraavana aamunai. Joten vedon jälkeen pari tuntia unta omassa bussissa ja pikkubussilla aamukuudelta Frankfurtiin. Frankfurtiin kun päästiin niin selvis et toinenkin bussi on kuollu 130 kilsaa ennen perilää ja viimeisin kuolunuhri oli juuri se minkä kyydissä kaik romut oli. Työpäivä Batschkappissa alkoi näinollen reilun neljän tunnin odottelulla ja se taas tarkotti sitä et ilta mentiin festarivaihdoilla ilman erillisiä soundcheckejä. Kaikesta säädöstä huolimatta joka ikinen orkka veti hienot showt.
Yöllä bussin pakkaus ja neljää henkilöä lukuunottamatta koko ryhmä (eli siis myös muut orkat ja loppucrew) meidän bussilla Zurichiin, olihan muuten autossa tunnelmaa :)
Niin ja se toinen bussi ei muuten oo vieläkään ehjä eli Hardcore Superstar joutu tänään perumaan oman vetonsa kun kaks orkasta on vielä Frankfurtissa. Viimeisimmän tiedon mukaan korvaava bussi on tulossa joskus yöllä hakemaan omansa, eli Crashdietin ja Hardcore Superstarin jäbät,  ja lähtevät meidän perässä kohti Italiaa. Miedän bussi siis starttaa heti kun traileri on pakattu.
Kaikenlaista harmia.
Mut nyt ollaan Zurichissa ja kävelylläkin kerkis käymään kaupungilla, nätti kaupunki ja kun kelikin on 25 astetta plussan puolella niin mukava oli kävästä.


Palaillaan taas
Viltsu

Ei kommentteja: