tiistaina, huhtikuuta 26, 2011

Sunnuntaita

Niinhä toi pääsiäinen ja sen myötä kolme lähes perättäistä sunnuntai oli ja meni.
Torstai, joka siis oli eka näistä kolmesta sunnuntaista, tuli vietettyä Hertzenien kanssa Mikkelin Vaakunan yökerhossa. Jonniinverran sai ihmetellä kun jätkillähän oli rundi jo alkanut ennen ku mä pääsin kehiin eli tietyt toimintatavat oli jo hakenu muotonsa jne. mut keikka vedettiin ja hengissä selvittiin vielä poiskin.
Perjantaina kun päästiin isolle kirkolle siinä kahden maissa niin samantienhän se piti lähtä Nosturille pakkaamaan kun löi lepakoiden kans etupään pestin Domiin kyseiselle illalle. Mikäs siellä Domissa oli laittaa kun M7 keulilla ja Nexoa stereot, vielä kun se etupää olis ollu jossain semmoses mestas mihin oikeesti kuulis myös PA:n niin olis ollu kaik mahtavasti. No mutta hengissä selvittiin siitäkin ja mukavaakin oli.
Viikonloppu muuten menikin sit Hertzenien matkassa lauantaina Seinäjoen Ryrmikorjaamolla ja sunnuntaina Himoksella. Ja ne toimintatavatkin löyty kun itsestään kun ei sen Mikkelin jälkeen tarvinnu enää kelata pelkästään olosuhteita vaan pysty keskittymään toteutukseen suoriutumisen sijaan. Himoksen keikan jälkeen nopee purku ja omalla autolla kohti Helsinkiä.
Viikonlopun keikat siis piti kulkea omalla autolla kun maanantaina (eli kolmantena sunnuntaina) tartti olla jo ennen ysiä Herttoniemessä. Ysiltä alko bändin soundchecki huomista suoraa lähetystä varten. Nyt kuluva viikko on siis menny tän Stagen harjotuksissa. Aikamoinen show meinaan, esiintyjiä lähemmäs sata (ei kylläkään samaan aikaan lauteille) ja langattomia melkeen 40 kanavaa. Seuraavana kuutena viikkona noissa hommissa meniskin sit joka tiistai ja keskiviikko.

Palaillaan taas kun on asiaa, nyt pitää meinaan mennä maate.
Moro
Viltsu

Ei kommentteja: