tiistaina, huhtikuuta 19, 2011

Takasin kotomaassa

Kölnin keikka samoin kuin sitä seurannut Hampurin vapaapäivä meni leppoisissa merkeissä. Vapaapäivänä tuli illallisella testattua Blockhousen listalta se niiden puolkilonen T-luupihvi. Olisin luullu pahemmaks selätettäväks :) 
Vapaapäivän jälkeen jätettiin Saksa ja keskinen Eurooppa taaksemme ja suunnattiin Skandinaaviaan, seuraavat keikat tulis olemaan Kööpenhamina, Göteborg ja Tukholma.
Köpiksessä oli se sama klubi kun vuos sitten, nyt oli vaan monitoritiskinä M7 eikä iLive (ei haitannu yhtn), ja se lava oli edelleen kummallisen muotonen :) mut hyvä meininki talon henksulla ja apukanto toimi, mikä tavallaan on elinehto jos siellä haluaa tai joutuu keikan tekeen. Sen verta vittumainen on roudaus.
Noi Ruotsin keikat ei sit varsinaisesti ollutkaan enää tuon Dark Decadence -rundin vetoja vaan Hardcore Superstarin omia keikkoja missä me ja Crashdiet oltiin lämppärin ominaisuudessa. Isoja halleja ja isoja yleisöjä, ei ahistanu. Göteborgissa Lisebergshalle, joka vetää jotain 2500-3000 immeistä ja Tukholmassa Cirkus, mikä sekin on kait 1600 mahduttava mesta. Vimosen keikan jälkeen Tukholmassa meillä oli autokin pakattu jo varttia vaille yheksän illalla, which was nice.
Vedon jälkeen hotellille ja seuraavana päivänä kohti Arlandaa vasta puolilta päivin, joka sekään ei haitannu. Tosin se check-in virkailija olis voinu ottaa tosissaan meidän "Spread out" ja "NOT together" pyynnöt istumapaikkoja valitessaan. Laitto meidät meinaan kaik samalle riville vierekkäin. Jos on kuukauden asunu ryhmän kans samassa linja-autossa ni kotiinpaluulennolla ei välttämäti enää halua istua samojen kavereiden vieressä, onneks lento ei tosin ollu kun sen kolme varttia.
Niin ja se flunssa mistä kirjottelin oli sitkee, osalla ei hellittäny ollenkaan, itseni mukaan lukien. Käväsin eilen lääkärissä kyselemässä tuomion. Keuhkoputkentulehdus ja korvatulehdus. Pitäis kuulemma toeta viikon antibioottikuurilla.


Huomenna rakentelemaan Stage-ohjelman äänipokaa ja torjantaina Hertzenien kans Mikkeliin.


Palaillaan
Viltsu

Ei kommentteja: