perjantaina, heinäkuuta 27, 2007

DBTL

Raportti tai jotain.

Tämän päivän (tai siis eilisen eli torstain) retki alkoi kolmen maissa Nosturin pihalta mihin itse saavuin kolmelta mikä siis oli sovittu aika. Tumppi ja Olga olivat kuitenkin jo kerinneet tuoda kaikki maailman
laitteet alas ja siihen pihalle, osittain jopa bussiinkin. Itse kerkisin lähinnä seuraamaan sivusta operaatiota. Höltän Terokin oli vielä siinä pihalla hakemassa omia edellisillan romujaan pois sieltä eli pakko oli senkin kanssa aavistus höpöttää. Sukeltamaan pitää sen kanssa joku päivä yrittää lähteä.
Lähtöhän tapahtui heti kun kaikki oli vielä saaneet omat shoppailunsa hoidettua siinä Nosturin viereisellä Nesteellä.
Luonnollisestikin meidän kuljettaja päätti ajaa Turkua kohti Nosturilta Manskun kautta ja siitä Postitalon kulmilta sit vasemman kautta Länsiväylälle mistä Kehä kakkosen kautta Turuntielle. Eli kaupungista ulostautuminen tapahtui vasta neljän jälkeen noin kolme varttia aiottua myöhemmin.
Ei enää ikinä tota kuskia pliis. Älkää nyt kuitenkaan väärin ymm
ärtäkö, se oli ihan mukava, mut kyllä nyt Helsingistä pitää ulos osata ilman navigaattoria. Ristin sen erikoiskuljettaks loppuretkestä kun ei meinaan se paluukaan ihan suorimman kautta osunu, mutta siitä lisää jäljempänä.

Tonteille Turkuun saavuttiin suurin piirtein aikataulussa eli sen makaroonilaatikon kerkis käydä hotkasemassa ennen varsinaisia töitä. Karri ei kerinny, siitä pahoittelut.
Viikate raahas oman bulsan paikalle eli mulla oli sen Turku-Audion ÄmSeiskan kanssa aikaa ennen omaa linjatarkistusta oikeinkin hyvin. Hyvä että oli sitä aikaa kun ei siihen checkiin enää oltukkaan annettu aikaa, 25 minuuttia meille oli merkattu vaihtoaikaa eli hoppu tuli ja silti mentiin pitkäks. Pahoitteluni kaikille osakkaille, ei me tahalteen
.

Keikka lähti aika räjähtävästi käyntiin kun ne äänet mitä siinä checkin aikana sai niin hyvä kun just gainin sai ylös ja sit se keikka jo alkokin ja sit se loppukin ja sit pakattiin auto ja sit oltiinkin jo matkalla kotio.

------Toim. Huom.-------
Oli muuten DBTL muuttunu sitten viime näkemän, nyt se päälava oli joku teltta tien sivussa. Viimeks kun kävin niin se lava oli viel siellä mäellä.
------Toim. Huom. loppuu-------


Mutta kuitenkin saatiin kela et käydään lentokentän kautta tiputtaan jätkiet rojut valmiiks odottamaan aamulentoa niin ei tarvii aamusta heti repiä ihmisen. Neuvottiin sitä kuskia Kehä kolmosen kautta kun siinä on vähiten risteyksiä mistä ajaa niin ois sauma päästä ajoissa nukkumaan. Ei muuten osunu sille kolmoselle. Mentiin ykkösen kautta.
Kuin se matka on sit treenikämpille jatkunu ei voi tietää, itse kun otin taksin kotio siitä kentältä.

Moro ja aamusta kohti Oulua
Viltsu

3 kommenttia:

Oksu kirjoitti...

Oisko maanantaina Simpsons päivä?

Viltsu kirjoitti...

Näin oon vähän kelannu

Oksu kirjoitti...

Siel ois päivänäytös klo 13.00 saa viel sil halval lipul. Soitellaa maanantain.