keskiviikkona, heinäkuuta 04, 2007

Lämppäyshommia

Eilen tuli sit käytyä taas pitkästä aikaa tuulettumassa etupäässä. Edellisen kerran silleen oikeesti miksannu jotain bändiä ulos viime elokuussa, no olihan tos tammi-helmikuussa jotain mut aika pientä kuitenkin et ei niitä oikeen voi laskee.
Mutta eniveis siis oltiin eilen Helsingin vanhassa jäähallissa lämppäämässä My Chemical Romancea ja alunperin meidän piti olla ainoa lämppäri. Jos näin olis ollu meillehän ois jääny melkeen kahden tunnin checki. Puhumattakaan paria biisiä pidemmästä soittoajasta.
Toisin kuitenkin kävi PRKL. Eli siis tää saatanan Billy Talent, kuulemma jonkun hitinkin tehneet,
orkan jäsenet on ilmeisen hyviä frendejä tän pääesiintyjän kanssa niin niidenkin piti sit tunkea sinne jäähalliin kun Suomessa ovat muutenkin eli tänään Tavastialla ja viikonloppuna Ruissalossa.
Luonnollisestikin RMC, joka hoiti stereot ja mulle etupään sekä Kalille monitorikattauksen sai myöskin tietää tästä ylimääräisestä lämppäristä vasta kun olivat hallilla kaiken puuhailleet kuntoon ja kattoon. Oli kuulemma se monitoriseppäkin käyny kuittaileen et miks ei oo rumpufilliä, sidefillejä jne. jne.
Vetivät sit pääbändin vehkeillä joten se Heritage jäi täysin mulle, which was nice, olis vaan kerinny jotain checkiäkin tekeen. Meinaan tän Billy Talentin oma stagemanager huito jossain vaiheessa niiden checkiä et "five minutes" jolloinka meille ois jääny tunti aikaa. Siinä vaiheessa se kitaristi
keksi et hänellä on jotain hätää monitorissa. Sitä vikaa sitten ettivät useamman miehen voimin reilu puol tuntia, näin ollen koko ajan meiltä hävis checkiaikaa. Loppuen lopuks vika sit selviskin, olivat ihan itse pätsänneet vituiks basso/kitarakanavat ja sit ilmeisestikin kitaramoottorista oli yks elementti paskana tai jotain.
Saatana Kanukit PRKL.
Meillehän jäi sit ruhtinaalliset 25 minuuttia aikaa kantaa vehkeet lavalle ja tehdä checki. Jätkät kerkis yhden biisinkin soittaa siinä kuitennii. Varsinaisella keikalla ekassa biisissä sain tilanteen haltuun varsinkin kun Pete tuli mulle sen liidikompuran laittaan päälle. Suurkiitokset. Tuli pari karjasua meinaan aika rapeesti ja ihmettelin kuin ei kompura nappaa, mut se pienen pieni nappula, mikä määrää et kiertääkö se
signaali koneen läpi vai jatkaako suoraan matkaansa inputista outputtiin, oli väärässä asennossa. No täs on nyt ollu kaikenlaista, te varmaan ymmärrätte.
No mutta hengissä ollaan ja kaiken kaikkiaan veto oli hyvä ja yleisökin lämpes yllättävän hyvin tolle meidän showlle.

Tiedä häntä kuin innostuivat noista kahdesta seuraavasta aktista kun ei jaksanu niin paljoa kuitenkaan kiinnostaa et ois jääny kattoon.

Eikä se 69 bussikaan ikinä tullut millä olisin siihen hallin kupeeseen päässy, piti prkl kävellä.

Tänään ja huomenna oliskin vapaata ennen perjantain rientoja Eurassa. Tälle päivälle olis vielä pöytävaraus Saslikissa kasiks, ai ai ai.

Seuraavaan kertaan.

Viltsu



P.S. Muistakaa aina lukita polkupyöränne telineeseen kiinni
ettei rosvo vaan pääse käsiksi kalliiseen omaisuuteesi.

6 kommenttia:

Pyry kirjoitti...

onneks tuli luettua tää blogi vasta klo 23 jälkeen, toi Saslik on ehkä 60 metriä mun himasta et tiedä vaik oisin tullut häiritsemään ruokarauhaanne. anyway, varmaankin nähdään jossain päin kesäistä suomea yllättävänkin pian. :-)

Viltsu kirjoitti...

jossain päin, johonkin aikaan. silloin kun vähiten osaa odottaa

Pyry kirjoitti...

Miltäs maistuivat Saslikin herkut?

Viltsu kirjoitti...

Se poroparila oli aivan mahtava setti, ei mikään lasten annos. alkuun vedin lohi/savusiikasymbaalin eiku timbaalin, helvetin hyvä sekin. Nyt jäi ne vodkahassuttelut väliin. Sitä kerittiin Buttenhoffissa tekeen viime sunnuntaina.

eksaviha kirjoitti...

Eipä voinu kahta seuraavaa edes kattoo, tuli sen verran ripeellä "soundilla"

Viltsu kirjoitti...

Olipa hyvä että mentiin sinne Soul Kitcheniin ;)