torstaina, elokuuta 16, 2007

Ja eikun keikalle

Lomaviikko rupee oleen lopuillaan eli huomenna taas sorvin ääreen. Niinkuin tossa edellisessä kirjoituksessa kertoilin niin sen kaavan mukaan tässä on edetty.
Maanantaina ajoin nurmikon ja tiistaina kävin kattomassa hiphoppia vanhassa hallissa Santun kanssa kun Liskiltä sinne liput saatiin. Ja eilen oli kortti-ilta poikain kanssa, hävisin 15 euroa, mutta mukavaa oli. Kamu ja Jarna oli järkänny grillihommat siihen alkuun ennen kun levitettiin pelimerkit pöytään, joku vois käyttää nimitystä ylilyönti. Ei oo kuvaa siitä ruokapöydästä vaan pelkästään grillistä jat siin pöydässä oli viel noitten lisäks samanmoinen määrä kaikkee semmosta mikä ei käyny grillin kautta. Salaatit, sillit, perunat, sämpylät yms. yms. Mahtavuutta.
Tänään onkin sit ollu ihan kotipäivä, mitä nyt vanhemmat käväs saksalaisen tuttavaperheen kanssa kahveella. Kohta pitäis fillariin(polkupyörään) vaihtaa takagummi, mitä siis oon ollu vaihtamassa vasta huhtikuusta lähtien. Nyt se on kuiteskin ostettu ja vannekkin otettu irti eli homman pitäis olla valmis noin tunnin kuluttua jos seuraavan puolen tunnin sisään saan aloitettua.

---------------------------------------------------Audioläppää---------------------------------------------------
Tänään muuten tipahti sähköpostiin Musafasun Petriltä ohjeet miten siinä LS-9:ssä tehdään se homma niinkuin halusin sen tossa jokunen viikko sitten tehdä. Siinä saa sen CUE:n master-liuulle halutessaan, mut se pitää tehdä sieltä User Defined Keyssien kautta, mikä siis ei tullut mieleenkään kenellekkään. Pitää varmaan jossain vaiheessa paremman ajan kanssa tutustua uusiks siihen härveliin.
---------------------------------------------------Audioläppä loppuu---------------------------------------------------

Niin joo ja kaikille kiinnostuneille siitä Kaukokiitohommasta, kaikki toimi ihan loistavasti. Vietiin romut torstaina Vantaan varastolle, lyötiin kuormalavalle ja kelmutettiin se. Perjantaina päästiin keikkapaikalle niin lokaalit oli jo sen lavan tyhjentäny ja tuonu romut saliin (tai siis siihen katetulle terassille). Keikan jälkeen jätettiin vehkeet lavalle ja paikallinen järkkäri oli sit kai sen kuskin kanssa ne lauantaina lyöny takasin siihen kuormalavalle ja kelmuttanu sen. Maanantai aamuna tuli Kallelle tekstiviesti et kamat voi noutaa sieltä samasta paikasta mihin ne torstaina jätettiin. Kustannukset kuulemma menee lavapaikkojen/koon mukaan ja sit se kans merkkaa voiko siihen laittaa päälle mitn. Oma lisänsä tuli myös siitä kun ne haettiin jo lauantain eikä arkena sieltä keikkapaikalta veke. Tarkkaa summaa en tiedä vielä mutta Hiksu sen lupas mulle ens viikolla kertoa eli kaikki, jotka on kiinnostuneita aiheesta niin laittakaa mailia tai soittakaa mulle.

Ei kait tässä tän kummempia.
Eli ei muuta kun nenää pyllyyn ja soromnoo seuraavaan kertaan.
Viltsu

Ei kommentteja: