perjantaina, elokuuta 24, 2007

Tampesteri ja YO-Talo

Eilen kerittiin Tampereelle jo kahden aikoihin eli meille jäi luppoaikaa reilu pari tuntia ennen audiofyysisiä puuhailuja. Kallen ja Jannen kanssa kävästiin Norimarussa sushilla ja siitä Jannen kanssa vielä vähän shoppailemaan. Yritin ettiä puhelimeen isompaa muistikorttia mutta pääsin Anttilasta ulos ilman muistikorttia Simpsonien kahden ekan tuotantokauden kanssa. Enää ei puutu kun 17.

Mutta siis keikkahommiin eli otsikon mukaisesti Tampereen YO-Talolla eilen keikka iltasella, tänään sitten eri kuviot.
Mentiin puol viiden maissa puuhailemaan omamme pystyyn ennen kun Liski ja Klasu toivat mulle monitoripään. Nythän oli laitettu hommat isolleen ja SY80 tiskinä mulla, saman kokonen se oli kun se D5 minkä kanssa mä olin siellä viime keväänä. Ja syyhän siihen että miks mulla toi digihirviö oli oli niinkin yksinkertainen kuin että se minkä mä alkujaan tilasin niin se kuoli viime viikonloppuna. Tarkempi kertomus Soundcraftin viime hetkistä Liskin blogissa.
No mutta mikäs tolla Innovasonilla oli vedellessä kun puolet mun kesästä on vietetty ton bulsan kanssa niin tälleen kun syksy koittaa ja festarit rupee olee ohi niin tää on ikäänkuin pehmee lasku kesästä ;)
Uskonkohan mä ittekkään tohon.

Checki oli tällä kertaa kokonaista kahden kappaleen mittanen, ja kyllä luitte oikein meillä oli ns. ihan oikea soundcheck. Checkin jälkeen kävästiin syömässä Tiiliholvissa siinä YO-Talon alakerrassa. Ja nyt niitä käsiä ilmaan et kuka tunnustaa mokanneensa siellä Tiiliholvissa. Syyllinen on löydyttävä. Ruokahan oli jälleen kerran loistavaa siellä mutta meininki muuten oli kun eri planeetalta verrattuna aiempiin kertoihin. Se liha/kala/kana/kasvis valikoima oli kutistunut muotoon kana/kasvis. Yritin kalaa pyytää mutta vastaus oli että vaihtoehdot on kana tai kasvis. Tämän lisäks meiltä ei edes yritetty ottaa juomatilausta vaan vaihtoehto oli vesi tai vesi. Kelattiin et joku poppari/teknikko on nyt mokannu siellä ja pahasti. Muuta selitystä ei keksitty eli nyt reippaasti käsiä ilmaan kuka tunnustaa niin saa kyllä käydä pyytämässä anteeks. Tällä erää ruokana tosiaan sitä kanan rintaa ja pottusohjoa semmosella sienisysteemillä. Hyvää oli.

Illalla keikan aikana selvis vihdoin ja viimein se mystinen bassohätä mitä tässä nyt on metsästetty pidemmän aikaa. Ollaan miljoonia kertoja vaihdettu piuhoja ja luultu et ollaan korjattu ongelma. Viritin on uusittu koska luultiin et siinä on vikaa, no siis olihan siinäkin vikaa muttei tämmöstä. Nyt eilen se selvis et D.I. boksi on kuollu tai siis se INPUT jakki siitä on entinen. Kesken iltamien tempasin tuoreen boksin tilalle ja rokkihan soi sit loppuun asti.

Ja nyt pari linkkivinkkiä kaikille audiosta kiinnostuneille juopoille. Aamulla ennen lähtöä kun join kaffetta siinä hotellin aulabaarissa niin lehdestä bongasin tämmösen tuotteen kun ääniliivi. Ei muuta kun liiviä niskaan ja kuulumaan. Jannelta taas kuulin tämmösestä lehdestä kun Modern Drunkard, ois meinaan noi Modern Drummer pojat sopinu tähänkin kanteen.

Moro
Viltsu

2 kommenttia:

Tero Arnberg kirjoitti...

Käytiin Tiilihovissa keväällä Terviksen kanssa ja meil oli sama meininki... Laitoin sen kiireillan piikkiin...
Saatana! Syyllinen on löydettävä...

Unknown kirjoitti...

Kahvilan käytiin huhtikuun puolessa välissä ja meininki oli ihan loistava, koskas olitte Terviksen kanssa siellä niin sais aikaa rajattua. Syyllinen on löydettävä....