torstaina, elokuuta 23, 2007

Laskettelukautta odotellessa



Eilen keskiviikkona Himos Areena eli klubiveto keskellä jo kesäkauden ohittanutta ja vasta talvikautta odottelevaa hiihto/lomakeskusta.
Kuuden maissa ajeltiin alueelle missä Ruosilan pojat olikin jo saaneet vehkeet pystyyn eikä oikeestaan ketään muuta näkynytkään missään. Alotettiin poikain kanssa puuhailut ja käytiin välissä syömässä sienitäytteiset riistapyörykät, which was nice. Tultiin ruoan jälkeen jatkamaan puuhailua ja tarkoitus oli tehdä ihan oikea soundcheck pitkästä aikaa ihan oikeasti orkan kanssa. No baari aukeskin sit kasilta eli ei tehty checkiä. Ja tää miten se baarin aukeeminen meille selvis kävi niin että DJ vaan täräytti superdiskon pystyyn.
Puuhailtiin sit normi festarichecki Jannen kanssa eli minä rämpytin vehkeet läpi Riku ruuvas monitoribulsaa ohjeiden mukaan ja Janne tarkasti äänenpaineet sinne saliin. Saunaan ois tehny mieli mutta kukaan ei löytäny ketään keltä asiaa ois voinu tiedustella, aika säästöliekillä meni hiihtokeskus.
Kyllä sitä porukkaa kuitenkin iltamiin ilmesty, älkää kysykö mistä. Niin siis ei se sali täys ollu mutta silleen kuitenkin ettei vituttanu.
Baarihan meni sit kiinni jo puol kaks eli tunti soiton jälkeen, jonkun aikaa arvottiin et lähtäänkö Jämsän yöhön vai jäädäänkö hotellille. Jäätiin hotellille ja mentiin Jannen, Kallen ja Karin kanssa aistimaan tunnelmia grillikatokseen. Kalle löi tuletkin pystyyn ja siinä istuttiin nuotion valossa toista tuntia ja höpötettiin mukavia. Samalla opeteltiin ultimaattisen hiilloksen saloja. Siinä grillissä kun oli semmonen väliritilä minkä korkeutta pysty säätämään semmosella veivillä. Tarkoitushan oli lyödä se tuli siihen väliritilälle eikä sinne pohjalle niinkun ekaks tehtiin. Sit keksittiin et laitetaan viel siihen väliritilällekkin tuli niin sit kun se päällimmäinen kerros on muuttunu hyväks hiillokseks niin siellä alhaalla kun polttaa vielä tulta niin saadaan se hiillos pysymään siinä päällä pidempään. Ymmärsitte kai mitä ajoin takaa. Ja meillä ei ollut makkaroita eli tää oli ihan vaan teoriaa vasta.


Moro ny.
Viltsu

Ei kommentteja: