perjantaina, elokuuta 31, 2007

Vapaa viikko

Vapaa viikko rupee siis pikkuhiljaa oleen jo ohi. Maanantaihan siis meni sujuvasti siellä terassikauden päättäjäisissä. Oheinen fototodiste Oksun sivuilta, että ollaan ihan oikeesti oltu siellä. Ymmärtääkseni kuva on Juonen Juhan ottama.
Oli muuten lämmitetty toi allas.
Ale toi meille noi sateenavarjodrinkit ja jossain vaiheessa tohon altaaseen ilmesty kellumaan myös dippilautanen.
Tiistaihan menikin sit ihan lepäillessä moisen rypistyksen jälkeen.
Keskiviikkona tein pitkästä aikaa kotona lihapullia ja pottusohjoa. Sienikastikkeella siis toi edellinen. Nyt se on vihdoin ja viimein löytyny se annostelumäärä kuinka paljon sitä muskottia oikeen siihen pottusohjoon pitää laittaa. Aika monta kertaa meni meinaan vituiks kun hulahti liikaa sekaan.
Torstai kuluikin Paven muutossa ja illemmalla Huvilateltalla kun piti käydä PMMP vakoilemassa ja morjestamassa Veskua. Pave oli muuten duunannu muuttoporukalle helvetin hyvän lihasopan. Kuriositeettinä voi siitä muutosta mainita myös että isäntä oli ainoo kun joi kaljaa, kaikki muut oli joko autoilla tai sit ei vaan maistunu. Veskuakin kun nyt vihdoin ja viimein näki niin nyt pääs siitä mopon vaihdelaatikostakin tilapäisesti eroon eli Vesku vei sen Seinäjoelle ja lupas vilkasta sitä ens viikolla et mikä mättää. Toivottavasti ei mitään isoa.
Aika hyvä oli muuten keikkakin vaikka pirun kylmä rupes jo siinä iltasella oleen.
Tänään käväsin töissä muutaman tunnin pakkailemassa ens viikkoa, siitä lisää ens viikolla, erikoishommia meinaan.
Duunin jälkeen kaupan kautta kotio ja ruuan laittoon. Tein sushia itse himassa. Perus lohinigiri oli ainoo mitä mulla oli valikoimissa tänään kun ei mulla sitä levämattoa ollutkaan himassa eikä sen puoleen löytyny myöskään sitä bambumattoa millä niitä ois voinu rullata. Ja pelkkää lohta siitä hyvinkin yksinkertaisesta syystä etten viittiny mitään kalliimpaa ostaa ihan pelkkää harjoitusta varten. Ei se riisikään sitten oikein onnistunu, mutta ylpeänä voin väittää että hakkas mennen tullen kuitenkin ne valmiit sushipakasteet, mitä kerran mielenhäiriössä kokeilin. Se kokeilu oli virhe.
Kyl se siitä tai ei se siitä. Luotan itseeni et jatkossa onnistuu paremmin.
Huomenna olis vielä täysin vapaata ja sunnuntaina pitäis jokunen tunti käydä puuhailemassa kun maanantai aamuna alkaa harjoitukset ysiltä.

Tuli muuten tänään tossa kävijälaskurissa kymppitonni täyteen. Siistii.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: