sunnuntaina, toukokuuta 11, 2008

Itämatkailua

Perjantaina siis Iisalmeen ja siellä Bepoppiin. Onhan paikka, mutta jengi näytti diggaavan ja kaljaakin saatiin. Apukantoa ois kyl kaivannu siellä portaissa, mutta eihän sitä nyt kaikkee kerralla.
Parasta Iisalmen retkessä oli kyl ehdottomasti se et näki pitkästä aikaa Pekiä, ekaa kertaa silleen kunnolla varmaan kahteen tai kolmeen vuoteen. Unet jäi siis vähille, onneks Mikko ajo Espooseen niin sai olla matkan maata. Niin ja suurkiitokset Anssille kun tuli Kuopiosta tuomaan meille laitteet millä vedellä.
Lauantaina oli vuorossa Espoon Sellosali. Muutama vuos takaperin tullu tuolla käytyä viimeks ja sillon vietiin kaikki omaa, mut nyt ei ollu omaa kun monitoritiski ja kolme laulumikkiä. Periaatteessa kaikki oli siellä hyvin, mut joitain juttuja ois voinu ajatella vähän paremmin. Ja tämä siis ei ole piipitystä eikä haukkuja vaan parannusehdotuksia mitä siellä mestoillakin kerroin. Keulilla M7 ja kyseisen härvelin etuset on lavalla, se mikä siinä järjestelmässä mun mielestä oli sulaa hulluutta oli se et analogisplitti vierailijoille siitä ulos on sen purkin etusten jälkeen. Ei siinä muuten mitn, mut monitorijäbä ei pysty tekemään mitään ennen kun keula on saanu oman gainirakenteensa kuntoon niin ja bonuksena lavapään gainityksen uusiminen niillä ryhmillä, jotka tulee oman monitoritiskin kanssa. On meinaan linjakamaa kun tulee sen etusen jälkeen eikä ees tasan X desibeliä per kanava kun kaikki riippuu siitä mitä lääkkeitä etupään kaveri on vetäny.
Helpoimmillaanhan sen splitin tekeminen onnistuis ihan Y-piuhoilla, eikä passiivimuuntajilla toteutettunakaan hintaa tulis ihan kauheesti. Sit niitä mikkejä jos sais vähän kattavamman valikoiman, se D112 on meinaan edelleen mun inhokkilistalla ;)
Mutta sitten monitoripönttöihin, en oo meinaan aiemmin törmänny noihin PS10 purkkeihin, mut herran jee kun oli hyvä soundi kun rupesin lauluja niihin raottelemaan. Huomattavasti tiukemman kuuloinen kun PS15 tosin mitään kauheen botnevoittosta kamaa mun ei noihin tarvinnu ajaa.
Niin joo ja aikanen veto, olin himassa jo puolilta öin vaikka tsupattiin avaimia Pitskusta, backlinea treenikämpälle ja bussia Kisikselle.

Nyt ois menossa vika tanssiohjelma tälle keväälle, ei tarvihe tän jälkeen enää kauheen aikasteen sunnuntaisin heräillä ainakaan kauheen säännöllisesti. Siistä

Moro ny taas
Viltsu

Ei kommentteja: