tiistaina, toukokuuta 27, 2008

Kuopion retkeä ja kruisailua

Sen keskiviikkoisen Dublinersin jälkeen käytiin tempasemassa Tertun kanssa pieni firmakisarundi torstaina ja perjantaina. No Terttu jatko samalla setillä vielä lauantaina, mutta mun oli pakko häipyä Kuopioon. Niin siis Torstaina oli Granipäivät Kauniaisissa, leppoisat kisat kaiken kaikkiaan ja nopea poistuminen, jos se lava olis ollu sen luvatun metrin korkeudeltaan olis rakennus ja purku molemmat ottanu aikaa paljon enemmän kun ei ois lifti enää tavannu suorilta siihen lavatasoon. Kiitos Turkulaisesta metristä ;) ja tämä siis kaikella hyvällä.

Perjantaina Studio51 ja perusfirmakisaa, pari bändiä, puheita ja tanssiryhmä. Perusvarmaa toimintaa ja kiitokset Jannelle, siis talon teknikolle, joka hoiteli ne puheet ja tanssiesityksen eli meille ei jääny kun bändit. Sen salin akustoinnille kyl vois tehdä jotain. Mulla ei oo aikoihin soinu korvat keikan jälkeen, mutta ton vedon jälkeen oli sen päivänen vinkuna korvissa vaikkei vedelty ees mitenkään kauheen lujaa. Jotenkin se mökki vaan soi sinne lavalle semmosen 300-900 hertsiä kaistan silleen et meinas hampaat irrota ja aivot sulaa. No tää nyt on väliin tämmöstä ;)

Lauantaina puolilta päivin hakemaan bussia Kalliosta, jonka jälkeen pop kyytiin ja kohti Kuopiota. Mikko matkalla Lahdesta viel völjyyn ja kohti savoa. Mullahan oli tuplabuukkaus tuolla Kuopiossa ja kerkisin silti käydä melkeen kokonaan kattomassa viel Olavin keikankin siinä niiden kahden keikan välissä. Hyvät sutinat meinaan oli kaupungissa lauantaina. Tuttuja pilvin pimein joka paikassa.
Mutta siis joo, illan eka veto oli siinä Kuopion torilla olevalla lavalla jonkun Moves-tanssitapahtuman kait päätöskonsertti tai jotain ja tän jälkeen oli vielä juostava Gigglin Marliniin yöllä tempasemaan rokkishow pois kuleksimasta. Mahtava meininki muuten siel Gigglinissä, sehän on noita seduloita ja täysin saman kaavan mukaan mukaan kun Onnelatkin eli on rokkipuolta ja diskopuolta jne. No täähän tarkoittaa sitä et vaikka siinä yökerhopuolella veivaa bändi niin sitä rokkipuolta ei edes yritetä hiljentää vaan esim. välispiikkien aikaan kun bändi ei soittanu niin se Popedan kuolematon tuotanto kuulu jopa etupäässä lähestulkoon yhtälujaa kun se spiikkikin, voi vaan kuvitella mikä on fiilis lauteilla. Hyvä veto kuitenkin paria ihan omaa häpsyä lukuunottamatta.
Niin joo ja tossa ylhääll vielä valokuvaa siitä kuinka siististi nuoriso käyttäytyy yökerhossa. Kaikki vaan lattialle.

Sunnuntai sujui leppoisasti alkuun kotiinpaluun merkeissä ja illalla vielä biljardin kiehtovassa maailmassa. Mukava peli varsinkin kun on vuosia taukoa kun on viimeks töniny palloa pitkin vihriää pöytää kepillä.

Tänään maanantaina päästiin poikain kanssa kesän ekoille cruisingeille. Höltän ja Kurvisen kanssa lähdettiin viiden maissa ekaks Porvooseen vanhaa tietä pitkin ja sieltä Mäntsälään ja Keravan kautta kotio. Parin viikon päästä jos yrittäis vaikka Lohjan suunnalle pyörähtää. Kunhan Asko ja Kalle saavat viel omat härvelinsä ajoon niin saadaan kunnon ryhmäkin noille retkille.

Niin ja se Jaffapullo Järvenpään kupeessa mistä puhuin viime viikolla niin löytyy Haarajoelta vanhan Lahdentien varresta.

Moro taas
Viltsu

Ei kommentteja: