lauantaina, toukokuuta 03, 2008

Vapputunnelmissa

Viimenen viikko ollu pääpiirteittään ihan vapaata, joten tänne kirjoittelu on ymmärrettävistä syistä ollu aavistuksen jäissä. Jos pihalla on tommonen keli ja vielä vapaapäivä niin miks lojuis koneen ruutua tuijotellen sisällä. Niinpä, en mäkään tiedä.

No kuiteskin, edellistä kirjoitusta tehdessä ja kyseistä aihetta pohtiessa olin Tampereella seminaarihommissa ja ei ollu kun yks puhuja niin oli aikaa kirjoitella. Suurkiitokset muuten siitä keikasta Lasselle ja Pakkikselle, ei oo ikinä ollu seminaarin miksaaminen noin kivutonta. Mulla ei ollu omaa romua mukana kun langatonräkki. Joskus noinkin.
Lauantai olikin ihan vapaapäivä ja sunnuntaiseen tapaan se päivä meni Konalassa filmihallissa notkuen.
Maanantai ja tiistai menikin ihan vaan keleistä nauttien ja oleillen.
Keskiviikkona koittikin kauhunhetket kun edellisestä vapusta oli taas jo vuos ja muistot siitä ajan kultaamia. Oli meinaan tarkoitus, mikä siis toteutuikin, mennä yhden vanhan luokkakaverin kanssa kaljalle ja paikaks valikoitui yks niistä Elielin aukion terasseista. Läksin kotoota paikallisbussilla kaupunkiin ja vaihdoin kurvissa metroon. Rautatientorilla kun pääsin ylös katutasoon niin se totuus iski kun tajusin et tää on just se päivä kun kaikilla on niin saatanan mukavaa ja hyvä meininki kun saa laittaa hassun hatun päähän ja ruveta kiskoon kiljua heti aamusta. Sitä siitä sivusta seurailtiin ja totesin et jotenkin se sama fiilis ei ihan tarttunu itselle kun töiden puolesta on vappu pitkälle toista- ellei kolmattasataa kertaa vuodessa.
Kaveri puolisoineen lähti siitä kattoon Mantan lakitusta ja itse katosin Virginin sosiaalikäynnin kautta Ilveksen ja Loosen syövereihin. KT:han oli kylillä joten piti käydä jätkiä morjestamassa siinä päivällä. Ilveksessä ja Loosessa ei kummassakaan muuten näkyny niitä teurastajanlakkeja, mikä mullakin on olemassa vaikkakin asunu pihavarastossa jo vuosia. Edellisessä muutossa kyllä avasin laatikon ihan vaan todetakseni et se on vielä tallessa.
Mutta joo se keskiviikko menikin sit iltaan asti noissa kahdessa baarissa missä se vappu ei ollu läsnä siihen asti kun piti lähtee vakoilemaan KT:n nykykunto Virginiin. Oisko ollu kolmas tai neljäs biisi menossa kun törmäsin yhteen vanhaan koulukaveriin, mitä en ollu nähny kait kuuteen vuoteen, ja loppuilta menikin sit höpöttäessä. Mukavaa oli kun se juhlahumukin unohtu siinä samalla.

Torstaina sain vihdoin kotiin fillarin vaihdelaatikon minkä Vesku oli saanu kuntoon, myö niin otetaan pari drinkkiä Provinssissa. Samantienhän se oli lähdettävä sitä myös asentamaan. Yks tiiviste uupu eli en sitä ihan täysin nippuun viel saanu. Maanantaina jos sen kävis laittamassa loppuun. Jos saa vielä sillon säädötkin kohdalleen niin tiistaina ois tarkotus hakea se himaan niin pääsis kulkemaan ulkosalla töihin, ei tarttis corollan kabiinissa enää istuskella näillä keleillä ;)

Eilinen olikin tän päiväsen Kultsan pakkaus, ei menny kun nelisen tuntia eli ei tarvinnu varastolla kyhjöttää. Tää päivä sit onkin menny aika tarkalleen neljän seinän sisällä lukuunottamatta lounastaukoa kun käytiin Weeruskassa. Loistava carbonara (Miilunpolttajan pasta) muuten kun kerrankin oli se keltuainen ihan sellaisenaan ehjänä siinä annoksen päällä. Tänään siis vuorossa Clannad niminen irkkuryhmä, ei mikään ihan tuore semmoinen kun netistä kävin vakoilemassa niin 17 levyä ovat kerenneet tekeen. Niin ja ilman monitorijäbäähän tää ryhmä tuli eli ite saa puuhailla, no eipä tarvii vaan istuskella. On kulmia ja nappeja sekasin ja helvetisti tavaraa lavalla lähinnä akustisia soittimia, 43 inputtia yhteensä.

Huomenna toisiks viimeseen tanssitelevisiointiin. Maanantai vapaata eli kädet rasvaan.

Moro taas
Viltsu

Ei kommentteja: