keskiviikkona, toukokuuta 21, 2008

Kesä tuloo

Ja sisähommissa joutuu oleen. Tänään taas Kultsalla äänivahtina, tosin normaalista poiketen keulilla kun ei ole erillistä monitoripäätä ollenkaan. Seppä vetelee meinaan etupäästä myös monitorit, seiskan sille toin niin kaveri löi tikun kiinni ja pampam. Välillä näinkin helposti.
Niin siis tilannehan meni silleen tänään ennen soundcheckiä yhdentoista aikaan tultiin tonteille pystyttämään ja orkan miksaaja tuli jo heti viideltä muistitikkunsa kanssa. Siinä odotellessa kerittiin käydä lounaalla ja päivitin tohon seiskaan viimesimmän softaversion ja ajattelin kalibroida liuut, luonnollisestikin kaikki. Se ei sit oo kauheen lyhkänen operaatio, ekalla yrittämällä tiski hyväksy et kolme liukua oli kalibroitu, tokalla yrittämällä oisko ollu kolme lisää ja sitä rataa. Siinä vierähti meinaan tovi jos toinenkin kun niitä liukuja asettelin millon nollatasoon, millon -20 dB korville ja millon täysille. Jos ja kun joskus rupeette samaan operaatioon niin varatkaa aikaa hommaan ja vaik pannullinen kahvia. Niin ja kiireessä ei kannata lähtee operaatioon ellet aio pelkästään kahta tai kolmea liukua kalibroida. Näyttö onki sit jo huomattavasti nopeempi.

Niin joo ja sain mä ton goottifailinkin päivitettyä, on meinaan patchi muuttunu ja tullu yks basarimikki lisää ja yleisömikit.

Ja kiinnostuneille tiedoks, tän päivänen orkka on nimeltään Dubliners, old school äijiä.

Heiny
Viltsu

Ei kommentteja: