lauantaina, huhtikuuta 25, 2009

Pikalomailua

Viime sunnuntaina kun pääs kotio niin sitähän joutu heti hommiin. Piti viedä kissat Keravalle hoitoon ja pakata laukku Lontoonreissua varten. Kuuden maissa lähti leija lento-vantaalta ja Heothrowlla oltiin ysin aikaan paikallista aikanäkemystä. Pikaeväs ja hotellille lepuuttaan.

Maanantaina heräiltiin suht ajoissa ja lähdettiin turistikierrokselle katteleen perusnähtävyydet eli pari liikenneympyrää ja muuta yhtä tärkeetä :)

Reissu meni kokonaisuudessaan oikein leppoisasti, joka päivä aamulla ylös ja siitä ka
upungille. Iltasella syömään ja kympin aikoihin illalla takas hotellilla. Museoita on nähty kuin myös nähtävyyksiä ja shoppaillakin ehittiin. Starbucksit ja Guinnes pintit tuli tutuks.

Sitten vähän fotoja aiheesta.


Joku oli päästäny tämmösen juoksenteleen National History Museumissa. Rauhallisen olonen kaveri se onneks oli. Ja pentuhan toi vasta oli.Hyde Parkissa oli ton plakaatin mukaan nähtävillä mahtavia tissejä, mut en mä nähny kun lintuja.
Reilu kolmesataa porrasta piti semmosen kivipaaden sisällä kiivetä ennen ku sai tommosen foton otettua.


Reissusta tultiin himaan torstaina puolen yön maissa ja eilen perjantaina sitä sai jo heti lähteä keikoille. Eilen Mikkelin Vaakuna ja tänään Oulun Tähti eli entinen Foxia. Mahti apukanto tänään, ryhmää oli riittävästi, ketään ei vituttanu niistä hahmoista ja tavara liikku tuulen lailla luiskaa ylös. Iso kiitos. Ja yöllä sama show toiseen suuntaan :)

Palaillaan taas
Viltsu

Ei kommentteja: