torstaina, huhtikuuta 16, 2009

Tanssikisaa ja muuta

Ikaalisista selvittiin ilman miestappioita kunnialla myös pois. Auto oli pakattu vartin vaille kolme yöllä ja itse lähdin siitä suorilta omalla autolla kotia kohti että sai edes muutaman tunnin unta ennen sunnuntaista TTK-lähetystä. Tuota suoraa lähetystähän edeltää vielä siinä päivällä orkesteriharjoitukset, tanssiharjoitukset ja kenraaliharjoitus et siellä sit myös piti ajoissa olla että kerkis noi kaikki treenit pitään. No mutta se siitä, telkkarista pysty itse kukin kattomaan kuin meni :)

Maanantai meni leppoisasti ihan kotosalla, kuten myös tiistai. Eilen kävästiin hakemassa Mikon fillari talvisäilöstä ja sit päästiinkin kauden ekalle kruisingille. Vanhan porvoontien varressa oli semmonen pieni rantakahvila, mihin pysähdyttiin kahveelle. Perkele unohdin vaan kameran kotio matkasta niin ei saanu parempaa fotoa kun toi mikä nyt on otettu kännykällä. Ja kävin myös kypäräostoksilla. Nyt on mattamusta umpikypärä, aika eri fiilis ajella kun avopotan kanssa, millä siis oon jo monta vuotta vedelly. Onhan se aukinainen kaupungissa ihan ehdoton, mut heti kun lähtee taajaman ulkopuolelle niin kyllä tota umpikypärää osa arvostaa. Mahtavuutta.

Tänään sit kohtapuoliin taas mopo alle ja Laajasaloon. Radiossa pitäs käydä levylaukkuvieraana. Taajuus 102,4 ja kuudelta tänään.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: