torstaina, toukokuuta 14, 2009

Erikoishommaa, osa: Ties kuinka mones?

Mistäköhän lähtis purkaan.

Granipäivät siis ohjelmassa jälleen kerran taas samalla työryhmällä kuin viimekin vuonna eli Terttu keulilla ja minä lavalla. Lepposat kisathan nää on en mie sillä tätä kirjoittele. Välillä on oikeesti siis rentouttavaa tehdä tämmösiä kisoja missä saa vähän arvailla et mitä tapahtuu ja missä järjestyksessä ja jos ei jostain syystä tapahdukkaan niin sille sit vaan ei mahda minkään ja kukaan ei kuitenkaan oo huonona siitä ja kaikki viihtyy.

Mutta tosiaan vehkeitä on tilattu sillai et sähköpostissa luki normikattaus big bandille, kiipparille plugipiuha ja sit lauluja ja joko CD tai MP3 taustamusat. Noilla infoilla lähettiin tahkoon ja ekat esiintyjätkin on jo käyny lauteilla. Ainoo olemassa oleva aikataulu on juontajalla ja yllättäin info siitä saadaan Tertun kanssa samaan aikaan kun yleisökin. Mut mitäs helvettiä, koko aika ollaan kuitennii aikataulussa ainakin luullakseni :)

Ja sit muihin asioihin. Tällä viikolla tuli oltua pari päivää Lappeenrannassa taas kuvataiteiden merkeissä eli uutta väriä ihoon. Nyt toi käsi, mikä on jo melko täys kuvaa ollu aiemminkin, on niin turvoksissa mustetta ettei enää mahu yhtn lisää. Jeah.

Palaillaan taas
Moro
Viltsu

Ei kommentteja: