maanantaina, toukokuuta 04, 2009

Grillikauden avaus, uus yritys.

Ja näin viikkoa myöhemmin oli kaasua saatavilla heti ekalta huoltikselta mistä sitä kävin tiedustelemassa ja näin ollen kauden ensimmäiset eväätkin on jo tehty pihalla. Aika myöhässähän mä oon tän kauden avauksen kanssa, mut parempi nyt ku ei ikuna, vai miten se meni.
Viime viikonloppuna ja loppuviikostahan oli taas se pahuuden ruumillistuma eli vappu ja sehän tarkoittaa sitä et joka helveti
n hanu, joka on selvinny lukion läpi laittaa päähänsä sen siitä muistoksi saadun teurastajanlakin, päähän vappunenän, kaulaan serpentiiniä ja sit ruvetaan torstaina kiskoo märkää heti aamusta. Ja kaikilla on niin saatanan hauskaa. Torstaina illasta jo oksennellaan pitkin pusikoita ja sammutaan kotiovelle ennen puoltayötä. Tosin hyvä että sammuu siihen aikaan niin kerkiää heti aamusta vappupäivänä Ullanlinnanmäelle muiden samanhenkisten kanssa vetään kuoharia aamukympiltä. Sama kaava toistuu näinollen perjantaina. Sitkeimmät jatkaa viel lauantaina ja sunnuntaina maataan kotona ja kirotaan kun seuraavana aamuna pitäis töihin päästä.

Itse yritin pysytellä kaikesta tosta järkevän etäisyyden päässä. Torstaina siis Askoa käytiin jeesaamassa muuton kanssa ja illasta PMMP Nosturilla. Pe-La jo huomattavasti rauhallisemmissa merkeissä. Sunnuntaina taas TTK Konalassa ja töiden jälkeen Myllyn ja Tertun yhteisille synttärijuhlille. Kuluvalla viikolla molemmilla viralliset päivät ja vieläpä peräkkäin. Tänään jos vielä illasta yrittäis Annan kolmekymppisille, niitä kun vietetään paraikaa Kalliossa. Kahtellaan.

Moro taas
Viltsu

1 kommentti:

Jazmanaut kirjoitti...

Löysin sulle üüberhienon mopokypärän.
http://www.diesel.com/collection/diesel-lifestyle/helmets/
Varsinkin toi musta on musta niin hieno, että rupes mopon hankinta hotsittaan itseäkin.