tiistaina, toukokuuta 26, 2009

Luokkaretkellä

Männä viikonloppuna kävästiin siis goottien kanssa Lahdessa ja Vuokatissa ja fiilis oli kun luokkaretkellä konsanaan. Vanha ryhmä siis taas kasassa ja meininki oli sen mukanen :)
Mutta mutta alkuun kuitennii ensin kuva siitä valmiista terassista minkä puuhailin tossa viime viikolla.



Ja sit keikkoihin. Perjantaina siis Isojano tapahtuma Lahdessa siellä Hartwallin tehtailla. Semmonen valtava halli, mitä käytetään normaalisti tyhjien pullojen varastona oli nyt tyhjennetty ja sinne rakennettu festivaali. Eipä tarvinnu sateessa vetää :) Varpan Penalta vehkeet ja meidän lisäks Philharmonic ja Popeda. Leppoisa ilta siis varsinkin kun sain sen monitorilaudan vaihdettua analoogiseks kun mun ja sen ysin kemiat ei edelleenkään kohtaa. Keikan jälkeen lähettiin ajeleen kohti Vuokattia, mihin saavuttiinkin aamukasin nurkilla. Aamiaisen kautta vielä vähäks aikaa siis kylelleen ennen roudaushommia. Vuokatissa oli lavapäässä M7 muutamalla ylimääräisellä ulostulolla, jotta sain kaik vehkeet kytkettyä eli Mehdi sai oman kuuntelun ja sparelähetinkin supatti koko illan. Ja hyvän keikan pojat tempas.
Olin sitten ottanu ittelleni vielä toisenkin keikan siihen samalle illalle kun kerta olin jo tonteilla. Kotiteollisuuden keulapesti siis. Ja mikäs siinä oli vedellessä kun lauteilla on hyvä bändi, vehkeet toteutukseen kohillaan ja vielä mukavia jätkiä hommissa. Parhautta sanon minä. Niin ja iso kiitos kaikille. Mukavaa taas pitkästä aikaa käydä etupäässä kokeilemassa, vaihtelu virkistää ja silleen.

Sunnuntaina laskeuduttiin treenikämpälle viiden maissa ja nopean roudauksen jälkeen suuntasinkin kotiin säveltämään porolle marinaadia. Sekin onnistu yli odotusten, mahtavuutt
a.

Nyt eilen maanantaina oli taas jälleen kerran Uudenmaan Kiertutekniikan pikkujoulut ja ei oo muuten ikinä ollu pikkujouluissa keli niin kohallaan.

Eiköhän tässä taas ollu päivitystä. Palaillaan taas jossain kohti.



Morrens
Viltsu

2 kommenttia:

Jazmanaut kirjoitti...

Komiaa puurakentamista!

Viltsu kirjoitti...

Kiitosta vaan