torstaina, toukokuuta 21, 2009

Asennushommia ja vähän muutakin

Terassi valmistu lopullisesti tänään eli siis eilen sain sen valmiiks ja sit illalla keksin et siihen pitää saada vielä portaat. Ne portaat siis tein tänään. Mutta on tässä ollu muutakin kun terassinrakennusta ohjelmassa.

Maanantaina oli siis taas Roudarien urheilupäivä ja kuten arvaatte varmaan nii
n aivan täysin kommelluksitta ei sekään menny. Mukavaa oli kuitennii kaikilla :) MInigolffilla alotettiin ja molemmat kentät pelattiin eli yhteensä 36 reikää. Ja siitä oli tarkoitus keilaamaan, mikä siis ei aivan onnistunu.
Ensimmäiset harmit aiheutti joku bioloogien kokous Helsingissä samana päivänä, tämähän palaveri siis vaikutti meidän toimintaan sill
ain ettei Lahden tiimi saanu hotellia Helsingistä kun kaik oli täynnä ja keilaamaan kun yritettiin mennä niin kahden tilataksin tulo kesti melkeen tunnin siitä hetkestä kun rupesin asiaa säätään. Yks tila-auto tuli puolessa tunnissa ja sitä taas ei voinu tilata uudestaan kun joku kuski ilmeisestikin Porvoosta tai Rovaniemeltä oli kuitannu jo sen ekan varauksen. Hienoa toimintaa Helsingin taksikeskukselta. Nythän ne on vielä keksiny semmosen puheentunnistuksella toimivan järjestelmän ja ei oo eka kerta kun sen kanssa on vaikeuksia. Kerrankin lentokentälle lähteissä kyseinen järjestelmä ohjas mut jollekkin ulkomaalaissyntyselle taksikuskille, joka meinas siinä puhelimessa suuttua mulle kun ei itse ymmärtäny kadunnimeä oikein. Toistakymmentä kertaa sille sai kertoo osoitteen ennen ku meni jakeluun. Tosin sit vihdoinkin tullessaan pyys anteeks kun kesti niin pitkään. Kovaselta saa sentään palvelua ja ovat siellä keskuksessa vielä mukaviakin.

No mutta se siitä ja tärkeämpiin asioihin. Keilaamaan siis ei keritty kun halli meni jo ysiltä kiinni ja ekat kerkis sinne vasta vähän ennen puolta ysiä ja loput vähän myöhemmin kun piti sitä taksia odotella, mutta ei hätä ollu ollenkaan tuon näköinen, kyllä sieltä kaljaa sai :)

Siitä siirryttiin suoraan PubRavintolDiscoPizzaan ja biliksen valloittavaan maailmaan. Ja sit se bilispöytä hajos, onneks oli talo täys teknikoita ja ymmärtäväinen baarinpitäjä. Ei siis menny kun muutama minuutti ja se pöytä oli purettu osiin ja vika paikallistettu. Peli jatkui siis.

Mukava reissu, kiitosta kaikille osanottajille. Loppuun vielä pari fotoa.


Bilispöytä avoinna



Ryhmäkuva

Moro
Viltsu

1 kommentti:

Liuhu kirjoitti...

Jotenkin on sellainen fiilis ettei yksikään tilausjärjestelmä olis tunnistanut meidän kenenkään puhetta minigolfin jälkeen, mikä ei sinällään väärin ole.

Kiitos vielä kaikille osallistujille, lystiä oli ja Naamalan maksa vei taas mennessään.