sunnuntaina, heinäkuuta 25, 2010

Wanajaa

Näin ne viikonlopun keikatkin on taas takanapäin. Perjantaina Wanajafest Hämeenlinnassa eikä mitn onkelmia minkään suhteen, siellä oli meinaan vuokralla se kyseinen monitorisetti, minkä (siis vain ja ainoastaan tuon setin) kanssa mä oon viimeset kolme viikkoa tahkonnu. M2:sia, C7:ja ja B2:sia :)
Tiskinäkin oli M7, mihin mulla oli faili valmiina ja männä viikolla siellä P!nkin keikan yhteydessä kerkisin datailla vielä kulma ja sidefilli eq:t samaan failiin. Aika iisi oli lähettää tolleen festarioloissa :)
Fasiliteetit oli sit tuol Wanajassa muutenkin kohillaan, catering oli tän kesän ellei paras niin ainakin Top 3:ssa heittämällä ja takahuonealueelta löyty paljut ja tynnyrisaunat, mitkä piti myös käydä kokeilemassa. Mukavaa oli.


Hämeenlinnasta mentiin Riksuun yöks ja seuraavana päivänä suunnattiin bussin keula kohti Euraa ja Osmantupaa. Erikoishommia siis. Itse mestan lisäks haastetta toi myös kalusto, ei ollu A1 eikä oikeen vielä edes B2, mut niillä nyt oli mentävä ja kyllä niillä maaliin pääs, mitä nyt yks pääte rupes lämpeneen kesken keikan eli kosketinsoittaja joutu veteleen sokkona osan matkaa :( 
Eurasta yötä myöden kotia, mihin pääsinkin joskus seiskan jäljestä aamulla.


Nyt alkava viikko menee ainakin alkuun kiertuemanageroinnin merkeissä ja loppuviikosta lepakoiden kanssa Kotkan Meripäivät ja Kuopion Rockcock. Kiertuemanageroinnilla tarkotan tässä yhteydessä ennakkotöitä.


Palaillaan
Viltsu

Ei kommentteja: