maanantaina, elokuuta 23, 2010

Festarikauden päätös

Näin se on tän kesän festarit ny takanapäin, torstaina Summerbreeze metallikinkerit Dinkelbühnissä Saksassa ja siellä kakkoslavaveto iltapäivästä. Aavistuksen meinas hopun puolelle laittaa ihan puhtaasti logistisista syistä. Tonteille kun päästiin jo heti 40 minuuttia ennen vaihdon alkua. Onneks oli tunnin vaihto niin saatiin homma komeesti pakettiin ja rokki soimaan aikataulussa. Jos jotain negatiivista lähtee hakemalla hakeen niin tiskinä mulla oli se vanhempi PM5D eli mun gainstructure ei ihan nappiin osunu ekalla, ei siinä isoja heittoja ollu, mut kuitenniin semmosia et paremminkin olis voinu lähettää. Varsinkin kun menin omalla faililla ja talon jäbät veteli houselistalla eli mul oli lunttilappu vieressä et mikä gainiruuvi on mikäkin kanava :)
Vedon jälkeen ruokaa naamaan ja tuttuja morjestaan, joita löyty alueelta useampiakin ja sit jossain kohden yötä lähdettiin kohti Erfurttia, olin itse maate lähdön hetkellä.
Erfurtissa meillä oli välipäivä eli ensin hotelliin kirjautumaan ja melko suorilta kaupungille ruokaa metsästämään ja näkyjä katteleen, hieno kylä varsinkin se keskusta, suosittelen jos sattuu matka joskus sinne suunnalle.
Lauantaina aamulla kympin maissa lähtö Highfieldfestareille, n. 150 kilsaa ajoa eli perillä oltiin hyvissä ajoin puolen yhden aikaan. Täällä vastassa oli sama laitefirma kun pari viikkoa sitten M´era Lunassa eli homma oli hallussa oikeen mallikkaasti, kesän parhaat fasiliteetit ainakin tälleen monitoritoteuttajan näkökulmasta. Tosin kai sitä olis vähän pidemmänkin setin vetäny :) Puolen tunnin vaihdolla 35 minuuttinen setti. Keikan jälkeen auton pakkaus ja syömään. Jossain kohti iltaa oli aika lähtee yläilmoihin eli Jägeriterassille. Se oli semmonen nosturin nokassa oleva asia, mis oli matkustajille nelipistevyöt ja drinkkibaari keskellä. Se koko pyydys sit nostettiin muutaman kymmenen metrin korkeuteen ja sit lyötiin drinkit eteen. Aivan mahtavaa. Illan pimettyä koko ryhmä bussin kyytiin ja Berliiniin. Siellä oli aamulla orkalla palaveri managerin kanssa ja lento kotia 15.30, tosin 17.00 oli lähempänä totuutta kun kone nyt vaan sattu jostain syystä oleen puoltoista tuntia myöhässä. Air Berlin ei syytä halunnu kertoa. No onneks oli kotimatka ja Tumppikin kerkis omalle jatkolennolleen eli loppu hyvin kaikki hyvin.


Tämä kesä oli nyt sit tässä, kiitos kaikille osallistujille. Hyvä oli.


Kiitti ja moi
Viltsu

Ei kommentteja: