keskiviikkona, elokuuta 18, 2010

Unkari-Puola-Korso

Taas kävästiin maailmalla ja tultiin poiskin vielä.
Männä perjantaina Sziget Budapestissa ns. headlinerveto MTV Headbangers Ball-lavalla. Tehtiin siis oikeen soundcheck orkan kans päivällä ja lämmin oli. Arskalla eli kitaratechillä lämpömittari kitaramaailmassa näytti n. 35 astetta harjootusten aikaan. Ei tarvinnu palella :) Tääl oli jälleen kerran PM5D lautana, mikä sopii mulle oikeen mainiosti faili kun on siinäkin aika hyvässä iskussa. Tumppi veteli keulilla analoogiversiolla eli PM4000:lla, edessä oli siis tarjolla sekä analoogi ja digiversiot. Veto meni kivasti ja pari tuttuakin pyöri tonteilla. Yöllä puolen aikaan lähtö kohti Varsovaa ja siellä odottavaa Open Mind sisäfestaria, kuski veteli reilun tunnin nopeemmin ajomatkan kun alkuu kelas eli oltiin hyvissä ajoin mestoilla. Mikä siis oli aivan mahtavaa, mulla ja Tumpilla kun oli molemmilla edessä Soundcraftin digituotokset, mulla kait yks veto moisella takana ja Tumpilla ei yhtn. Apua siis tarvittiin talon sepiltä asioiden konfauksessa yms. Popparit valitteli keikan jälkeen soundia, oli kuulemma kun pumpulissa olis vedelly eli ei räkää yläkerrassa, tosin aika pitkälti koko kesä menny jammun digituotoksilla, niin voi siinäkin olla jotain tekoo. Tottumiskysymyksiä ja sano se mummo ja kissansa. Mutta nyt on faili sit tohonkin, ainakin tän orkan kans mennessä haluun aina muistitikkupöydän, lähtö on vaan niin paljon helpompi ja  ainakin sen ekan kerran jälkeen on jo jonkunlainen faili olemassa :)


Viime sunnuntaina perinteinen turistiretki Ankkarockiin ja maanantaina Uudenmaan Kiertuetekniikan kesäkauden avajaiset. Keli suosi molempia retkiä ja mukavaa oli.


Huomenna aamulento Berliiniin ja siitä bussilla kohti Summer Breeze festivaalia, lauantaille vielä Highfiel festari ja sit oliskin tän vuoden festivaalit tehty.


Palaillaan
Viltsu

Ei kommentteja: