keskiviikkona, elokuuta 11, 2010

Pori-Hildesheim

Niinhän mä viime viikolla uusin ne parit kierteet mopoon, oli kierteet kuollu penkin kiinnityksestä toiselta puolelta. Laitoin molemmat puolet uusiks et sai samanlaiset pultit. Hyvä tuli vaikka itte sanonkin :)


Ja sit lauantaina lähettiin taas keikoille, Porin Sonisphereen alkuun. Ruotsalainen äänifirma ja oikeita laitteita, ei valittamista vaikka noi Craftit ei mun lemppareita ookkaan. Niissä kun ne auxilähdöt ei toimi lineaarisesti vaan vahvistus pienenee mitä pidemmälle kääntää ruuvia. Eli alkuun tulee millin liikkeellä ihan helvetisti ja loppupäässä saa vääntää kilometrin ennen ku mitään tapahtuu. No toisaalta tonkin kun tietää ni sen kans pystyy ihan hyvin elään. Keikan jälkeen tuli rahtifirma hakemaan eurooppaan lähtevät romut, itse kun lennettiin Air Balticilla seuraavana aamuna niin se olis ollu mahottomuus saada tota lentopokaa mukaan muuten. No ei ne rahtinakaan kauheen kivuttomasti tullu, RockItin Suomen edustaja kun puheli sitä et sunnuntaisin ei tonne manner-Eurooppaan oikeen lennä kun pieniä koneita niin ei rahti oikeen kulje. Näin ollen me saatiin se rahti perille Hildesheimiin M´era Luna festivaaleille jo heti 14.30 ja vaihto meillä alko 16.05. Hyvin kuitennii kerittiin eli ei tullu ees kiire. Osaltaan siihen vaikutti ainakin mun osalta se et mä sain jo meitä edeltävän bändin aikana sen talon monitoritiskin käyttööni. PM5D oli tarjolla joten melko helpolla pääs vaikka vetivätkin houselistalla eli patchi ei pitäny paikkaansa ja näinollen patchin muuttuessa myös gainitiedot meni uusiks, ei kuitenkaan mitään mitä ei olis kerinny sillä laudalla edeltävän orkan soittaessa tekeen. 


--------------------------------------- Audiokyssäri ---------------------------------------
Sit tähän väliin yks kyssäri tosta PM5D RH-laudasta, tätä kun en viittiny ny sunnuntaina kokeilla, eli kysymys koskee niit kirjastoja ja tarkemmin HA-kirjasto ja patch-kirjaston keskinäistä kommunikointia.
Liittyyks se HA-tieto fyysisiin etusiin vai kanavanumeroihin eli nyt selitetään lähtötilanne ja kahtellaan kuin siit edetään.
Lataan failin mis on kaikki kondiksessa, mutta pitää tehä input patchiin muutoksia. Jos patchimuutosten jälkeen linkittää uuteen sceneen edellisen HA-libraryn niin meneekö mulla kanavien gainit järjestyksessä tiskin kanavanumeroiden vai etuasteiden järjestyksen mukaan.
--------------------------------------- Audiokyssäri loppuu ---------------------------------------


Tollanen tuli mieleen siinä puuhaillessa, mut en viittiny kokeilla vaan otin kiltisti gainitiedot ylös paperille ja vedin manuaalisesti uusiks, hyvin toimi silleenniin. Talon monitorijäbä tuli viel kertoon et parin viikon päästä Highfield festivaaleilla on samat romut, samat jätkät ja tod. näk. jopa sama houselista käytössä eli se menee viel helpommin ja vähemmällä säädöllä kun männä sunnuntai. Which is nice.


Maanantaina tultiin kotia ja huomenna aamulla lähetään taas jatkaan, huomenna Sziget Budapestissa ja lauantaina Open Mind Varsovassa.


Palaillaan
Viltsu

Ei kommentteja: