lauantaina, maaliskuuta 15, 2008

Kiirettä pitää

Aika hässäkkää sit yhtäkkiä laittanutkin tälle viikolle. Tiistai meni ihan toipuessa lapin retkestä mut keskiviikosta lähtien onkin ollu aika hoppu. Keskiviikkona iltapäivästä siis piti mennä Keuda-saliin talonmieheks miksuuttelemaan Zarkuksen trioa, mukava veto tosin yleisöä ois saanu olla enemmänkin, saliin ois meinaan viel mahtunu. Torstaina aamuseiskalta piti taasen olla tikkana Angel filmsin studioilla yhden ens kuussa alkavan musiikkivisailun nauhoituksissa, siellä mulla meni puoleen päivään, jonka jälkeen vaihtu työpaikka sekä työnantaja eli UKT:n varastolle puuhailemaan ja tsuppaamaan vehkeitä edes takaisin. Keravalta hain kulmat veke millä itse vedin edellisenä iltana ja tämän jälkeen vein Korkalaisen Jaskalle vehkeet Vallila Interiorsin pääkonttorille, niillä oli jonkun uuden sisustussysteemin lanseeraus ja iltajuhlassa veteli Jenni Vartiainen ja Jaska miksas kyseisen esityksen. Tuon laitetoimituksen jälkeen meinas tulla se jo alussa mainittu kiire. Illaks meinaan piti vielä lähteä orkanpändin kanssa Marinaan joihinkin firmakisoihin ja tässä välissä piti käydä varastolla vaihtamassa auto ja hakea himasta siistimpää päälle. Ilmotus tästä vedosta tuli vasta edellisenä päivänä meille kun Anna Abreu oli joutunu perumaan. Aika säätöhän siitä tuli itse kullekkin että saatiin se taittumaan. Ihan kivasti se homma kuiteskin kiireestä huolimatta meni ja poka tykkäs eli jengi oli pähkinöinä. Pikainen purku ja kotio naamalleen sen jälkeen.
Perjantaina oli vuorossa Finlandiatalolla iskelmää. Savelan Jaskaa kävin tuuraamassa monitoripäässä kun sillä oli Ylpön keikka jossain muualla. Päivä alkoi leppoisasti lounaalla ja siitä vatsa täynnä bussin tyhjennykseen ;)
Rakennuksen lomassa piti useampaankin kertaan luntata sähköpostista ohjeita, puhelimeen ei kuiteskaan tarvinnu tarttua. Veto meni oikeinkin hyvin ja kotona olin puolen yön aikaan. Tänään sit vuorossa salsaa Martinus salissa ja huomenna sama mesta, mutta kamarimusiikkia.

Moro taas
Viltsu

Ei kommentteja: