lauantaina, maaliskuuta 08, 2008

Lapin luonto ja sitä rataa

Karavaani on tänään saapunut Leville ja tiistaisen Kuopion jälkeenhän meillä on ollut ohjelmassa Rovaniemi, Kuusamo ja Tornio tässä välissä, huomiselle olis vielä Ylläs jäljellä ennen maanantaista kotimatkaa. Vähän on väsy painanu aika ajoin mutta muuten melko leppoisasti mennyt. Ajojahan tälle viikolle kertyy ihan kiitettävästi, 2650 kilsaa on mittarissa kun ma-ti yönä päästään kotio.
Mutta siis joo tiistaina oli Kuopion Henkka, missä siis olin nyt ekaa kertaa keikalla, hyvä meininki kaiken kaikkiaan. Keskiviikkona kävästiin Rollon Tivolissa ja torstaina Kuusamon Tropiikissa. Toi Tropiikin vetohan oli jo kasilta kun se oli ikärajaton show, keikkahan siis oli ohi ennen puolta kymmentä. Oltiin kympiltä jo koko ryhmä keilaamassa, bändi pesi siinä lajissa tekniikan 6-0. Mukavaa oli kaikilla.
Eilen kävästiin Tornion Umpitunnelissa, viimeks oon ite käyny siellä muistaakseni 2003. Olivat sen jälkeen rakentaneet siihen pihan päälle katon ja dj-kopin siihen missä lava oli sillon kun viimeks kävin. Takahuoneena toimi edelleen se saunaosasto mistä on näkymät joelle.
Tänään vuorostaan päästiin Leville ja reittinä oli kasitie Kolariin asti ja siitä vähän pienempää tietä kohti Kittilää Ylläksen ohi. Komiat oli maisemat kun sitä joenviertä ajeltiin, välillä kävästiin ulkomaan GSM-verkossakin Ruotsi kun oli siinä vastarannalla. Leville päästiin heti neljän jäljestä ja suoraan ruokapöytään roudauksen jälkeen. Jarmo oli laittanu kaiken valmiiks eli se meidän rakennus kesti tänään karvan päälle puol tuntia, ei paha olleskaan. Bluesmökeissä sauna lämpimänä ja sitä rataa.

Moro taas
Viltsu

Ei kommentteja: