perjantaina, maaliskuuta 21, 2008

Pimp my warehouse

Meneillään oleva viikko onkin vierähtänyt tähän asti ihan varastohommissa, no maanantai meni himassa viime viikosta toipuessa. Olen siis ollut UKT:n varastolla remonttihommissa eli järjestelly varastoa uusiks, rakennellu hyllyjä ja sen tyyppistä. Niin ja asennettiinhan me peilipallot ja Robocolor keittiöön pyörimään, oli siellä savukonekin, mut se me poistettiin kun ei enää toimiston puolella nähny eteensä. Varaston puolelle tuli PA ripustettuna. Eli Karin joskus hulluilta päiviltä ostama Creativen 2.1 järjestelmä, miniplugilla sisään ja sitä rataa. Tänään vuorostaan kävin Movarin varastolla Jannen kanssa pakkaamassa huomiset hevi-iltamat. Down olis Kultsalla ja siellä pitäis lavapäässä päivystää. Sunnuntaina vuorossa Tanssii tähtien kanssa eli viikonloppuna mennään tunnelmasta toiseen melko vahvasti.
Tänään sain ekat laatatkin keittiön seinään, tästähän ei oo ollu puhetta kun vähän vajaa vuos. Maanantaina ois tarkoitus saumata toi valmis seinä. Luonnollisestikin toi puoli mikä on nyt valmis on se pinta-alaltaan pienempi. Onhan sekin kuitenkin jotain.

Moro
Viltsu

5 kommenttia:

Jazmanaut kirjoitti...

Kai te korvasitte sen savukoneen edes strobolla?

Viltsu kirjoitti...

Ei korvattu, me ollaan äänimiehiä ja vihataan stroboja.

Anonyymi kirjoitti...

Viltsu puhuu asiaa. Miksiköhän kaikki valomiehet ovat festarivaihdoissa aina niin huolissaan stroboista, että ne välkkyvät aina koko ajan..? -santtu

Jazmanaut kirjoitti...

Vois tehdä sellaisen kostotoimenpiteen, että rupeis vetään masteriin tremoloa, aina kun valomies tuuppaa strobolla.

Viltsu kirjoitti...

Toisaalta aina sen PAn voi virittää vaik Klaus Nomin kuolemattomalla tuotannolla tai vaikka naurulokkien laululla.