keskiviikkona, helmikuuta 11, 2009

Columbia Club, Berlin

Nyt ollaan rantauduttu otsikon mukaiseen paikkaan ja Tiamat tekee just checkiä tossa seinän takana eli on aikaa aavistuksen datailla. Viimeks oltiin tossa pihan toisella puolella Columbia Hallin puolella, oli aavistuksen isommat puitteet sillon ;)
No näillä nyt mennään. Ovat tosin hoitaneet 16 auxisen pöydän tänne eli ei tarvii tinkiä toteutuksesta, which is nice.
Pienehkä lava tosin tohon produktioon kun on kuiteskin kahdet rummut, kiipparit, bassokamat ja kolmet kitarakamat pystyssä. No mahduttiin kuitenkin ja kyllä tästä iltamat vielä saadaan aikaan. Ja huomenna Leipzig ennen itäblokin pyörähdystä.

Eilinen Hampurin Markthallen veto meni pienistä vastoinkäymisistä huolimatta oikeinkin hyvin. Oli uus lauta monitoripäässä (Midaksen Siena) tosin pari liitintä ilmeisestikin tehtaan jäljiltä vähän huonosti kiinni kun ei ekasta kahdeksasta kanavasta menny mitn ryhmiin 13 ja 15 ja kanavista 9-16 ei menny mitn ryhmään 15. Tein pikaratkasun ja vetelin ekat kuustoista kanavaa left-outista summana yhteen kanavaan tiskin perällä ja tarjoilin sieltä monosummana solistille ja kitaristille rummut ja basson. Ihan ok lopputuloksella. Aika kiirus oli tehdä ratkaisuja kun vasta checkissä ilmeni moinen. Eivät oo kuulemma vielä kertaakaan aiemmin tarvinnu siellä ryhmiä yli kahdentoista eli eivät oo huomanneet moista. Konepelti auki ja kytkentöjä tarkastelemaan.

Ei kai tässä taaskaan tällä erää kummempaa.
Palaillaan
Viltsu

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

check!
guess who is it?
hey, can t you write your blog in english please?
i wanna read it...

Unknown kirjoitti...

I have a clue who you might be. I try to do this in english also from now on. Cheers