tiistaina, helmikuuta 03, 2009

Pakkasta perkele

Se bilebändikeikka viime keskiviikolta ei sit toteutunu. Oli peruuntunu ilmeisestikin jo aikaa sitten, kukaan ei vaan muistanu mulle kertoa. No toisaalta jos ihan rehellisiä ollaan niin mä olin helvetin paljon mieluummin kuitenkin himassa sen illan.

Sinne Vuokattiin lähdettiin ajelemaan seiskan aikoihin torstai-iltana ja Juksu oli jossain vaiheessa yötä parkkeerannu meidän bussin siihen Katinkullan roudausovelle. Olin siis nukkumassa laskeutumisaikaan ja heräilin kympin maissa perjantaina roudaamaan. SV-soundin stereot ja lamput oli valmiina ja lava tyhjänä, siinä puuhailussa siis ei mitenkään kauhian pitkään menny vaikka hissukseen tehtiinkin. Aika leppoisat aikataulut meinaan ollu, mutta hyvä niin, ei pääse meinaan tulee kiire missään vaiheessa. Ja näinollen ei myöskään ahdista missään vaiheessa. Ketään.
Keikka meni leppoisasti ja shown jälkeen oli auto pakattu vähän kympin jäljestä illalla. Mökille saunomaan ja rentoilemaan, melko hyvin renouduttiinkin koko ryhmä. Taidettiin siinä jossain vaiheessa puhua myös audiota.

Vuokatista lähdettiin puol ysin aikaan aamulla siirtymään Ouluun, missä audiofyysinen osuus aloitettiin kait vähän ennen puolta päivää ja checkit kolmelta. Kaikki harjoitukset oli ohi jo ennen neljää. Siinä takahuoneen sohvalla kerkis näinollen ottamaan pienet torkutkin ennen iltamia.
Iltamat sujui ihan edellisten iltojen mallin mukaan loistavasti ja purun jälkeen kerkisin käymään hotellilla jo suihkussakin ennen kun kello vaihto vuorokautta. Nelivitosen kautta mutka ja takas hotellille odottelemaan aamuseiskan lähtöä kotia kohti. Kotimatkalla mulla oli yks omalle kohdalle sattuneista teleportaatioista onnistunein. Viimesin näköhavainto Oulusta lähtiessä oli sen Oulun motarin eteläpäässä oleva liikenneympyrä ja seuraava havainnointi ulkomaailmasta Linnatuuli Lahden eteläpuolella. Mahtavuutta.

Tänään oli tarkoitus mennä Hedcomiin opettelemaan tota tiskiä minkä kanssa on koko alkuvuos menty, mut jätin sen väliin kun tuli eilen illansuussa sähköpostia et briteissä tulee lunta niin ei kaverit pääse suomeen pitämään sitä seminaaria. No ei kai siinä mitn, olis ollu hauska vaan törmätä hahmoihin, mut toisella kertaa sit ;)

Huomenna Kotkaan AC/DC:n merkeissä ja torstaina illansuussa kohti Joensuuta. Vikat idolit menis nyt tulevana viikonloppuna Joensuussa ja Turussa. Sunnuntaina sit Tukholmaan.

Palaillaan taas kun on asiaa.
Moro
Viltsu

Ei kommentteja: