keskiviikkona, kesäkuuta 24, 2009

Australian kuvareportaasia

Nonniin, tässä niitä tulis. Ja siis kuten sanottu Lontoossa oli muutama tunti aikaa kulttuurille, joten Artsin kanssa lähdettiin katteleen museoita ja Pasi liitty jossain vaiheessa seuraan. Victoria & Albert sekä Natural History Museum kun oli molemmat noin neljänsadan metrin päässä hotellilta niin pakkohan niissä oli käydä. Sen Natural History Museumin kerkis jo huhtikuussa koluumaan tarkemmin läpi, joten tällä kertaa oli aika pikanen vilkasu ihan jo aikatauluteknisistäkin syistä, mut dinosauriit nähtiin taas ja käytiin ottaan turistikuvia patsaiden kanssa. Mahti hommaa.
Tässä on eka kaverikuva Darwinin kanssa.
Sit kaverikuva Owenin kanssa, eli siis seppä kun löys ekat dinosauriin fossiilit.
Tän jälkeen olikin aika suunnata lentokentälle ja alottaa matka kohti Australiaa. Välilasku Bangkokissa vietettiin tutustuen paikalliseen olutkulttuuriin.
Komiat oli maisemat koneesta kun lennettiin Sydneystä Melbourneen. Joku hiihtokeskuskin tuolla kuulemma on. Melko harvaan asuttu maa. Ja aivan täysin ilman harmeja ei se Sydenyssä kotimaan koneeseen vaihto menny. Yhden keisin olivat jättäneet Lontooseen ja sitä katoamista ilmoitellessa myöhästyttiin meidän koneesta. Kaveri laitto meidät seuraavaan ja perillä Melbournessa ei sit kuitenkaan oltu kun tunti myöhässä alkuperäisestä aikataulusta. Niin ja kotia Suomeen kun päästiin niin siinä vaiheessa olivat roudanneet sen meidän kadonneen keisin Melbourneen. Pitäis tällä viikolla tulla takasin Suomeen. Saas nähä kuinka monessa miljoonassa osassa on siellä laatikossa asuva raituri.
Perillä Melbournessa hotellin ulko-ovelta oli tämmöset näkymät, Kuvassa Flinders Street Station, maailman perintökohteita ja kuulemma maailman pisin rautatielaituri.
Sitten kun eka Australian päivä oli vapaa niin paikalliset vei meidät tommoseen torniin katteleen nähtävyyksiä. Eteläisen pallonpuoliskon korkein asuinrakennus, väittivät kylteissä.
Tämmöset näkymät 88-kerroksesta, missä se varsinainen Eureka Skydeck sijaitsi. Vähän oli sumua, mut kyllä sieltä silti melko pitkälle näki.
Sen Melbournen vapaapäivän jälkeen tahti olikin sit sen verta tiukka ettei oikeen kerinny muuta näkeen kun hotellit, keikkapaikat ja lentokentät. Tässä siis kuva kun lennetään Brisbanesta Sydneyyn kohti viimestä keikkaa.
Kotimatkalla näkymä lentokentältä. Kaukaisuudessa häämöttää Sydney.


Suomessa oltiin takasin maanantaina iltapäivästä, siitä kun Sydneyssä kirjautu hotellista ulos otti 35 tuntia ennen kun olin kotona. Ja luonnollisesti tiistaina aamuysiltä töihin kun tänään täällä Kaisaniemessä vetää Faith No More. Eilen siis rakennettiin ääni ja orkanpändin crew tuli tänään aamulla kympiltä tonteille. Kohta alkaa soundcheck ja perjantaina Tuska samalla lavalla.

Palaillaan
Viltsu

1 kommentti:

Jazmanaut kirjoitti...

Tuska samalla lavalla???

Eiks se pitäis käyttää varastolla välipäivänä, niinkuin perinteisesti on tapana vastaavissa tilanteissa? :D