perjantaina, kesäkuuta 19, 2009

Down Under

Juu eli Australiassa ollaan ja yks keikka takana ja kaks edessä.

Eilinen Melbournen veto oli oikein malliesitys, hyvä tommosen tempasun jälkeen on lähtee jatkamaan uuden mantereen vallotusta. Tänään lähti puolilta päivin lento Brisbaneen maan pohjoisosaan, missä siis nyt ollaan tehty checki ja kerkisin suihkussakin kävästä täällä hotellilla. Reilun tunnin päästä töihin takas ja kymmentä yli ykstoista paikallista aikaa tärähtää show käyntiin.
Mahtiryhmää muuten nää paikalliset, mukavia jamppoja ja tekevät duuninsakin hyvin. Mahtava maakin vielä kaiken lisäks. Ei kaduta että tuli lähettyä :)

Kuviakin on reissusta pilvin pimein, mutta näiden hotellien high-speed-Internet linjat ei oikeen pohjoismaalaisen näkemyksen mukaan oo kauheen ripeitä niin jätän kuvareportaasin tekemisen varmaankin kotosuomeen.

Palaillaan taas.
Viltsu

2 kommenttia:

Jazmanaut kirjoitti...

Ausseihin! Tahtoo kans, mutta kun se on niin perin kaukana, jotta itse raskis kustantaa. Kylä se keikka napsahtaa vielä joskus meikäläisellekin!

Unknown kirjoitti...

Ei toi juu kauheen lähellä ollu. Sydneysträ kun kotia kohti lähettiin niin reilu 35 tuntia meni ennen kun olin himassa. Mukava reissu.