torstaina, kesäkuuta 25, 2009

Faith No More

Eilinen meni oikeen mallikkaasti ja lepposasti. Great Succes!
Helvetin kovassa iskussa oli orkka, jumalauta. Ei ahistanu pätkääkään. Vielä kun sai eilisen päivän aikana päänsäkin takasin Suomen aikaan. Rakennuspäivä oli aika villi kun ei toi oma kello oikeen ollu samassa ajassa virallisen täällä vallitsevan aikakäsityksen kanssa.

Mutta siis juu eiliseen takasin, hyvä ja lepposa ryhmä, niin bändi kuin crew, kaikin puolin, mukava niiden kanssa oli puuhailla. Soundcheckinkin lopettivat reilun tunnin etuajassa, joten meille jäi mainiosti aikaa tehdä molemmille avausakteille ihan oikeat checkit, mahtavaa. Mulla oli PM5D lämppäreiden monitoreja varten ja Neal, FNM:n monitorijäbä, veteli oman osuutensa mun Tuskaa varten tuomalla XL-3:lla. Aika villiä hommaa muuten sen Pattonin kanssa puuhailu, sillä siis tarkoitan et solisti vaihteli mikkiä ihan taukoomatta fiiliksen mukaan. Joka kerta kun mikki vaihtu niin kuitenniin huito monitorilandiaan et millä vetää niin ei käyny häpsyjä. Kahden virallisen laulumikin lisäks sorvin ääressä oli vielä luonnollisestikin spare ja sit oli vielä kaks erikoispyydystä eli megafoni, mihin oli teipattu B98 sinne torveen ja sit oli joku LA-puhelimen luuri ja se vedetty Kaosspadin läpi, melko paska soundi siin oli, mut se oli kuulemma koko pyydyksen tarkotuskin :)
Ja se KSM9, mikä oli siis toinen niistä oikeista laulumikeistä oli joka dokumentissa nimellä "Nice", B57 oli se toinen laulusieppo. Sikäli mikäli tää ketään kiinnostaa.





No kuitennii tässä on foto siitä Pattonin työpisteestä.





Ja tän tyyppistä settiä oli tarjolla.





Hyvin oli ryhmääkin mestoilla





Tänään kun kävin tonteilla puuhailemassa niin kotimatkalla päätin vilasta Metrolehteä ja kattoo mitä olivat mediassa mieltä eilisestä niin ihmetys oli aikamoinen kun tommonen artikkeli oli siellä viihdesivulla. Melkomoinen raketti-insinööri tää Saara. Jos toi on se mitä on keikasta sanottavaa niin kannattaako sanoo mitään? Toi saa kuitenkin kait ihan liksaa tosta hommasta. Kaikenlaista.

Huomenna alkais sit Tuska, palaillaan taas jossain kohtaa.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: