tiistaina, kesäkuuta 30, 2009

Tuska taas paketissa.

Tuskahan meni taas totuttuun tapaan leppoisasti ja mukavasti loppuun asti.
Perjantaina kun mulla oli kaks
vierasta kylässä niin lauantaina mun konttorilla ei käyny taasen ketään kylässä eli ihan itte sai rapsutella kaikki aktit, mut kuten on jo aiemmin todettu, niin töihinhän tuonne alunperinkin lähettiin. Sunnuntaina Stam1nalla oli oma jäbä, joten sunnuntaina ei ite tarvinnu raapia kun kaks orkkaa. Festarin saldona siis kolme vierasta monitoritontilla, saman verran oli myös viime vuonna :)
Onneks kuitennii sen verta oli aikataulussa löysää ettei nälässä tarvinnu olla, illan viimene vaihto kun oli aina tunnin
mittanen niin kertaakaan noiden kolmen päivän aikana ei ihan sitä täyttä tuntia saatu siihen kulumaan niin kerkis siinä välissä hakee ittelleen ruokaa tuohon landiaan ja vielä syödäkin ennen kun orkka alotti. Näinollen siis ei tarvinnu nälkäsenä miksata :)

Lauantain päätösakti Suicidal Tendencies päätti vielä riemastuttaa meitä lavahenkilökuntaa kutsumalla n. 40 lähintä ystäväänsä joraamaan vii
mesen biisin lauteille, luonnollisestikin vielä varsinaisen soittoajan jälkeen. Eli pitkäks vetivät.
Perjantaina kun kävivät Norjalaiset kylässä ja sen päivästä nakutusta oli se niiden musiikillinen anti niin laitoin sakkouhan päälle, kupukomppi kun on silkkaa pahuutta.


Bobo, Immortalin kiertuemanageri kun ton lapun näki niin kysy vaan et montako tonnia ollaan velkaa :)

Purkukin meni oikeen joutusasti eli puolilta öin oli kaikki paketissa ja suurin osa romuista jo varastollakin siinä vaiheessa.

Palaillaan taas
Viltsu

Ei kommentteja: