maanantaina, heinäkuuta 27, 2009

Ja niihin keikkoihin

Nyt kun saatiin avauduttua niin kerrotaan jotain niistä keikoistakin. Viikonlopun agenda siis Thunderstonen monitoripesti ja logistiset palvelut, konserttipaikkoina/paikkakuntina Salon Rockin´ Hood ja Navettarock Liedossa.

Siitähän nyt on jo taas pari vuotta vierähtäny kun viimeks orkan kanssa ollu tekemisissä, tän jälkeenhän on tapahtunu miehistövaihdoksiakin ja uutta levyä tehty yms. Salon keikka oli omalta osalta melko kivuton kun ei talolla ollu monitoritiskiä lainkaan eli checkissä viritin kulmat ja huutelin laulun lauteille, muuten vaan lähinnä konsultoin Tapsaa sen 01V96:n kanssa, ite kun on kuitenkin aika paljon vetoja takana DM1000:lla niin asiat löytyy aika nopeesti. Illan päälle vielä pientä illanistujaista orkan kanssa koska seuraavan päivän siirtymä oli valtavat 60 kilsaa ja siihenkin matkalle oli hotelli keksitty. Lähettiin siis lauantaina kahden maissa ajeleen Salosta eteenpäin ja eka stoppi pidettiin Salon ABC:llä kun itse kunkin piti jotain evästä saada. Siitä jatkettiin vähän kolmen jäljestä ja nyt liikuttiinkin jo melkeen 30 kilsaa Paimioon, missä meillä oli majoitus, Hotelli Valtatie 1. Välikuolema hotellilla ja vähän ennen ysiä kohti Lietoa, missä veto puolilta öin. No ton Liedon keikan fiilikset mun osalta oli jo tossa edellisessä postauksessa, mutta orkka vaikutti olevan melko liekeissä. Kolmen maissa yöllä lähettiin suhaamaan kotia kohti ja himassa olin itse puol seiskan aikaan aamulla kun piti vielä backline palautella pariin eri osoitteeseen.

Nyt oonkin jo saaressa, missä vierähtää pari seuraavaa päivää ennen viikonlopun komennusta Brittein saarilla ja Skandinaaviassa. Niistä lisää myöhemmin.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: