lauantaina, heinäkuuta 11, 2009

Väki vähenee pidot paranee

Nonniin poijjaat.
Keikkojakin on taas tehty, mutta niistä vähän myöhemmin. Puhutaans ensin tän päiväsestä siirtymästä. Suunta siis Rovaniemeltä Kalajokea kohti ja lähtöaika arvottu kello kaks päivällä. Illalla kun ei perillä tarvinnu olla valmista kun vasta kymppiin mennessä ja näin ollen kauheen aikasteen ei tarvinnu olla perilläkään. Noin 70 kilsaa Rollosta etelään pysähdyttiin syömään aamiaista porukalla ja tän stopin jälkeen aika pitkälti koko rykmentti meni nukkumaan, mä laitoin kahvet tippumaan ja läksin etelää kohti. Kahvi kun oli valmista (meillä siis on bussissa kahvinkeitin) niin piti Kelly huudella ylös kiikuttamaan mulle kuppi kuskinpenkille kun ei ajaessa oikeen ite pystyny. No Ouluntulliin asti meni oikeen leppoisasti ryhmän nukkuessa ja osa jatkoi unia ihan pysähdyksen läpi tosin harvempi kuin luultiin. Oltiin siis unohdettu yks hippi sinne huoltikselle ja huomattiin se jo heti 110 kilsaa etelämpänä eli perillä. Kolmisen varttia meni säätäessä et pääseekö kukaan lähistöltä viskaamaan kaveria keikalle, ei päässy. Laitettiin puheliton ja rahaton kaveri sit taksiin siinä uskossa että lunastetaan sen taksi. No maksohan Kelly sen, ei me niin ilkeitä olla :)
Niin ja se et kuin saatiin kaveriin yhteys meni sillai et numerotiedustelusta huoltiksen numero ja sit lähetettiin myyjä etti semmosta eksynyttä hippiä. No nyt on koko ryhmä taas kasassa ja checki tehtynä. Tunnin päästä soi :)

Palaillaan
Viltsu

2 kommenttia:

Jaska K. kirjoitti...

Näin on!
Lisäyksenä mainittakoon, että mukava kassaneiti lainasi hipille 15 euroa, että hippi sai ostettua 3 tölkkiä kepoa ja tupakkiaskin. Onneksi on mukavia ihmisiä vielä olemassa!

Jazmanaut kirjoitti...

Ouluntulli, tuo nuoruuteni nuorisotalo ja pillurallien vakiostoppi. Siellä on myös mitä mainioin uimalouhos!

Kerroppa sille Ketoselle terkkuja ja onnee lisääntymän johdosta.