tiistaina, heinäkuuta 14, 2009

Niin ne keikat

Männä viikolla siis tehtiin keikkojakin. Toimenkuvana Petran monitoripesti ja osavastuu autoilusta. Tästä kesästä on näköjään mystisesti kehkeytyny tuurauspainotteinen, no toisaalta se oli kelakin vähän tossa kesän alussa eli aika pitkälti käsikirjotuksen mukaan on menty.

Viime viikon Torjantaina siis Pakkahuone ja PMMP:n lämppäys. Veskulla oli kaik omaa joten mulle jäi se talon monitoribulsa ihan kokonaan ittelle, mahtavuutta. Oikeinkin mainion konsertin jälkeen samointein linjabiiliin ja nokka kohti Jyskylää. Rovaniemelle siis oli suunta ja kela oli että kun mennään vähän matkaa jo edellisenä iltana niin ei seuraavalle päivälle jää niin paljon ajettavaa. Ja näin siinä juuri kävi :) Perjantaina suunta kohti Rovaniemeä ja Simerockia, matkalla luonnollisesti lounas Takkatuvassa ja kuuden maissa illansuussa laskeuduttiin Rolloon. Laitevirma oli tuono mulle MH3:sen ja PS15 mallisia komootteja, näytti niillä joku INS/FX räkkikin siinä olevan, mut ilman sähköjä ja kaapeleita, joten en sen käyttömahdollisuuksia lähteny kyseleen ollenkaan. Ja sen niiden splitin käyttö piti kavereille opastaa, BSS ei siis lähteny kavereiden käsittelyssä tulille ihan niin kuin oli tarkotus. No mutta onhan noissa tiskeissäkin padit :)
Stereoina oli Grafenwalderia, joka nyt ei aivan varauksettomia hurraa-huutoja saanu keneltäkään etupään kaverilta, joita kerkisin illan aikana haastatteleen, mutta kai sieltä ääni kuitennii tuli jossain muodossa ulos. Toi on siis taas joku uus line-array viritelmä rakkaasta kotomaaastamme.
Illan päälle kelluvaan saunaan ja jokeen uimaan. Ei paskempi meini
nki ollenkaan.

Lauantaina kahden maissa startti Kalajoelle ja siitä retkestä tarkempi raportti tuli jo joten ei siitä sit juurikaan sen kummempia.
Jonniinverran vois kuitenniin se Kalajoen Dyyni panostaa enämpi tommoseen järjestyksenvalvontaan. Menin kahen maissa yöllä nukkumaan ja jossain vaiheessa havahduin melko kovaan pamaukseen, mihin siis e
n yöllä sitten uhrannu juurikaan enempää ajatusta. Aamulla heräilin ja läksin lauteille roudaamaan vehkeitä niin huomasin et toinen puoli PA:sta oli lattialla kyljellään, selvis sitten sen pamahduksenkin syy. Ravintolan siivooja ei tienny tapahtuneesta mitn, ihmetteli vaan et "kuin se tollai on, yleensä ovat eri lailla" :)
Soitin laitefirman jätkille et kannattaa varmaan tarkistaa v
ehkeet ainakin ennen seuraavaa keikkaa.
Helsingissä oltiin kasin maissa illalla.

Eilinen meni varastolla naputtaessa Digicoa valmiiks Ilosaarta varten ja tänään oli taas mopoiluretki. Huomenna aamusta Joensuuhun ja sieltä takaisin kotio ens viikon maanantaina

.

Rollossa oli muuten hotellissa tarjous mun makuun.




Palaillaan taas
Viltsu

Ei kommentteja: