keskiviikkona, maaliskuuta 21, 2007

Kuukauden roudari

Tänään tai siis eilen, miten nää nyt menee, mutta kuitenkin juuri vasta tulin kotio. Siis Tampereella käytiin konsertoimassa, asiallinen soundi, helppo roudaus ja tuttuja naamoja vastassa, kaiken kaikkiaan Tampere näytti taas mallia kuin nää hommat pitää hoitaa eli en aio marista arkkitehtuurista.

Käytiin tässä päivällä kolleegan kanssa lounaalla audiofyysisen puuhailun ja soundcheckin välissä, syötiin japanialaista, niin Terttu sai soiton YleX:n toimituksesta että ens viikolla pitäis antaa puhelinhaastattelu. Tämä tarkoittaen että Tertusta tulee Yle X:n maaliskuun kuukauden roudari, mä olin ite helmikuun versio aiheesta joten titteli pysyy ainakin toistaseks Keravalla. Tästä johtuen huomenna (tai siis tänään) kun päästään laivaan niin aloitetaan juhlallisuudet, joita jatketaan perjantaina Kuopiossa ja sunnuntaina sekä maanantaina Joensuussa. Valta kun vaihtuu niin sitä ei ihan pienillä juhlilla pysty hoitaan. Näistä syistä myöskään sitä haastattelua ei voi tehdä maanantaina vaan vasta tiistaina. Pelottaa tavallaan jo etukäteen jos seuraavakin kuukauden roudari on Keravalta, meitä kun riittää täällä vielä muutama. Ne juhlat kestää sit jo vissiin täyden kuukauden.

Tampere-talossa on nykyään töissä tuo Samuli Happo, jolta tulee soololevy ens kuussa ulos, luonnollisestikin perjantaina 13. päivä. Sain jo ennakkokuunteluun "Rimakauhu" albumin, Hyvä Boogie on parasta ikinä. Suosittelen lämpimästi. Tän levyn takia itse asiassa melkein jouduin tuhoamaan ivecon mankan, tottakai levy piti saada kuunteluun heti kun auto starttas. No mankka otti sen kyllä sisään muttei suostunu soittamaan eikä myöskään antamaan sitä enää ulos. Puolet siitä perkeleen yläkonsolista piti repiä auki ennen kun mankka irtos rakenteista, tähän pyrkiessä se rupes kyseleen jotain koodejakin. Otin sen kokonaan irti ja vielä naamankin auki ja laitoin takas virtoihin, niin sit sain levyn ulos eikä sitä mankkaa enää ne kooditkaan kiinnostanu. Uudestaan en enää levyä yrittäny joten piti odottaa himaan asti. Kannatti.
Toimii radiokin, which is nice.

Nyt pitää mennä maate huomenna kun lähdetään työporukan kanssa risteilemään.

Lopetan tämän maaliskuun kuukauden roudarin sanoin: "Ei muuta kun leukaa rintaan ja kohti uusia pettymyksiä."

Se on moro
Viltsu

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ei muuten toimi mankka ei!!!
t. Varasto