perjantaina, maaliskuuta 23, 2007

Kuukauden roudarit merillä

Nyt on noista laivoista selvitty ja suoriuduttu Tahkolle viettämään välipäivää (ei mentykkään Kuopioon), eka saunakierros takana ja hyvä on boogie.

Mahtavaa hommaa noi rakkauden laivat, ekalla paatilla siis HKI-STH M/S Mariellalla meillä oli annettu neljä metriä levee lava. Saleissa toi kattaus vie n. 14 metriä. Ahasta oli mut show vedettiin ja aloitettiin juhlallisuuksia noin aamukuuteen asti. Tokalla purkilla eli STH-TKU M/S Amarillolla oli sit jo tilaa vähän enemmän mut aikaa oli annettu tunti ja kymmenen minuuttia roudata terminaalista putkea pitkin, pystyttää ja tehdä soundcheck. No hommasta selvittiin kunnialla ja oltais jatkettu juhlallisuuksia mutta kun piti olla aamulla roudaamassa vähän kuuden jälkeen :(

Juhlallisuudet jatkuu nyt juuri tälläkin hetkellä Tahkolla ja kolleegoitakin on kylillä, which is nice. Mulla ois pari fotoakin tosta rakkauden lavasta Mariellalla, mut ei oo letkua millä ne sais kamerasta ulos.

Tosiaan yritettiin Iken kanssa poistua siitä ekasta paatista kun aateltiin lähteä ulkomaille pyörimään niin putkesta kun päästiin ulos niin ruotsalainen poliisi juoksi perään ja halus tietää millä asioilla pojat liikkuu. Kerrottiin et ihan omilla asioilla ollaan ja ruokaa pitäis saada. Tän jälkeen se halus tietää et onko meillä huumeita laukussa. (Tottakai mä poliisille kerron ekana jos on) Tunnustin et mul on laukussa kolme kaljaa, päästi menemään. Me ollaan ehkä pohjois-kalotin vaarallisimmat jätkät, etukortit vinkuu ja kaljaa kuljetetaan rajan yli.

Tänään täällä, huomenna jo muualla.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: