tiistaina, maaliskuuta 27, 2007

Arkkitehtuuria ja kossuvissyä

Se tyyppi kun sen maljakon suunnitteli niin oli onnistunu myös Joensuussa ryssimään yhen salin. Akustiikka aivan perseestä, roudausreitti kätevästi 30 cm maasta ja varastotiloja lähemmäs 10 metriä ylöspäin, leveyttä ja pituutta jo huomattavasti vähemmän. Bonuksena sitä autoa kun siihen ajelee niin jos lifti tapaa vaan oven reunalle niin on vielä kynnys mistä tipauttaa laatikot, perille asti ei autoa saa peruutettua koska vinot seinät tulee vastaan. Itse salissa myös lavan keskikohta on täysin eri kuin katsomon, joka on taasen on eri kuin lavan takaosan keskikohta, joka siis ei osu sen lavan keskelle.

Rovaniemellä tää kaveri on päästetty piirtämään asemakaava. On kuulemma poronsarven muotoinen, mun mielestä perseestä.

Huomenna ois Kuhmo edessä ja siellä ymmärtääkseni ollaan Kalevala-hotellissa yötä, mikä on myös tän saman sepän piirtämä, helikopterista kun kattoo niin sen pitäis näyttää metsolta tai joltain muulta riistalinnulta. En tiedä en oo siellä päin kauheesti lennelly, mut sisältä siin on muistaakseni vähän liikaa sokkeloita. Mikä siinä on ettei suorat kulmat muka toimi.
Rovaniemelläkin sen salin/teatterin lavan läpi nousevassa hississä on varmaan 6700 kulmaa kun väline mikä on tarkoitettu kaluston kuljettamiseen ja joka ei näy kenellekkään ulkopuoliselle, ei voi olla suorakaiteen muotoinen arkkitehdin mielestä. Ja kyllä sama kaveri ollu jälleen kerran asialla.

Kuulemma myös ulkomailla on tän tyypin piirtämiä mökkejä, niin miksei se tehny pelkästään ulkomailla niitä hommia. Mikä ajoi miehen takaisin pohjoiseen varsinkin jos se jo breikkas isossa maailmassa niin miksi palata omien maanmiestensä kiusaksi.
Vai oliko se vaan pohjimmiltaan vittumainen jätkä, se tavallaan selittäis kaiken.

Mutta asiasta elvikseen. Tänään on ollu välipäivä eli ois saanu nukkua pitkään jos ei olis puhelin ruvennu piippaamaan jostain viesteistä aamu ysin jälkeen. Joo tää oli oma moka kun ei laittanu äänettömälle, mutta toisaalta ei Jokelassakaan päässy baaritiskiltä jos ei ottanu kahta kossuvissyä kerralla.
Piti vielä tänäänkin käydä siellä, sama juttu. Kummallista.
Huomenna vaihtuu valta eli kuukauden roudari titteli siirtyy kolleegalle. Mul on lupa olla viihteellä vielä tänään, huomenna kuulemma illasta jo ajan.
Mutta joo kaiken kaikkiaan joensuussa on ollu hyvä boogie. välipäiviä tosin sais olla enemmänkin. Vielä kun joku ruokapaikka olis auki ilta kymmenen jälkeenkin niin ois ihan kuningas meininki. Joutu eilen käymään grillillä missä oli salaatti merkitty mausteeks, ihan ässä meininki tavallaan myös toikin. Sama kuin kossu ja järvivesi. Perusasiat kunniaan.


Morrens
Viltsu

Ei kommentteja: