lauantaina, maaliskuuta 31, 2007

Täs on nyt ollu kaikenlaista, sä varmaan ymmärrät.

Leviltä päästiin pois sillä rikkinäisellä ivecolla, joka syttyi palamaan kesken ajon n. 5 kilsaa ennen Rolloa. Vekkuli fiilis ajaa kuorma-autolla satasta alamäkeen kun yhtäkkiä rupee munista tuleen savua.
Tertun mukaan huusin melko kovaan ääneen: "Mitä Vittua!" Samalla kun yiritin keritä jarruttaa seuraavalla bussipysäkille samalla kun yritin ettiä työkaluja millä sen akun saa irti samalla kun munat käryää. Ilmeisen hauskan näköistä se kuulemma oli.
Virtalukko jalkojen välissä oli menny oikariin ja loppumatkasta se rupes savuumaan. Jälleen kerran tuli todistettua että kaikki laitteet toimii savulla, kun se tulee ulos ei laite enää toimi. Soitettiin huoltoon, mikä oli jo tilattu, et voisko seppä tulla tien päälle vaihtaan sen virtalukon akkua kun ei uskalla kytkeä, koska välittömästi rupee virtalukko savuamaan.
Kaveri tuli paikalle ja laittoi uuden virtalukon vaan siihen konsolin päälle ja toivotti turvallista matkaa. Käytiin tyhjentämässä auto keikkapaikalle ja Terttu lähti viemään vehjettä huoltoon missä se uus virtalukko asennettiin silleen ihan oikeasti.

Keikka oli Rovaniemen Santa Parkissa, mikä on melko eksoottinen paikka konsertoida. Lava on yleisesti ottaen tarkoitettu tontuille joten se on täynnä lahjapaketteja, joulukuusia, karkkitankoja yms. Tosin aika korkee se lava oli ajatellen tonttuja, eiks ne oo jotain 120 senttisiä. Eikä mitään ramppeja tai edes portaita. Tällä vuosituhannella louhitussa tunnelissa ois voinu olettaa arkkitehdin tietävän tällaisista keksinnöistä.
Roudaus hoidettiin silleen et ajettiin jotain syrjäkyliä pitkin semmosen X-Files tunnelin suulle mistä ajettiin semmoseen 3,6 metriä korkeeseen ja n. 3 leveeseen ränniin vuoren sisään. Tätä tuubia ajettiin 200-300 metriä, avattiin semmonen valtava rautaovi ja oltiin yhtäkkiä joulumaassa.
Ike ois halunnu ripustaa omat rojunsa kattoon mut ei saanu lupaa kun ei se kuulemma kestä. Eihän siinä oo kun 50 metriä peruskalliota pään päällä.
Mahtava konsepti muuten toi Santa Park, joulun alla vie lapset jutteleen pukin kanssa ja leikkimään tonttukouluun samalla kun voi ite vetää pleksit siinä joulumaan keskellä olevassa baarissa.
Illalla keikan jälkeen kun päästiin hotellille niin orkan kapu oli järkänny synttäreittensä kunniaks meille pikkusen ohjelmaa. Respa oli ystävällinen eikä laskuttanu sankaria siitä palokunnasta vaan antoi sen ikään kuin lahjaksi päivänsankarille.

Tänään päästiin jo Ouluun, mistä huomen aamuna ois tarkotus ajaa Jyväskylään missä on tän kiepauksen viimenen veto. Puuhailtiin toi meidän äänipoka aika nopeesti pystyyn että kerittäis syömään kunnolla. Oulussa kun löytyy loistavia ravintoloita joka lähtöön ja makuun. Kreikkalainen ois toiminu mut Olimpos on enemmän semmonen mesta mihin mennään syömään kerralla vähän pidemmäks aikaa, joten jäätiin arpomaan et onko tänään ruokalistalla thaikku vai sushi. Valomiehet pääty Thaimaalaiseen, mistä käytiin niille hakemassa setit. Ite käytiin vetämässä sushia Tomo nimisessä mestassa Oulun Kauppahallissa. Halli oli menossa just kiinni mut kerittiin sisään ja kysyttiin et saiskos viel jotain evästä. Likat otti hinnan ihan normilounaasta, mutta laittovat kauheen läjän kaikkea hyvää, keitto alkuun ja vielä pienet setit mukaan iltapalaks. Mahtavuutta.

Moro
Viltsu

Ei kommentteja: