sunnuntaina, huhtikuuta 01, 2007

Käsityömessut - Handjob Fair

Oulusta lähdettiin aamu seiskan jälkeen sutimaan kohti Jyskylää, johon saavuttiin aika tarkalleen puolilta päivin yhden kahvitauon voimalla.
Oulussa oli eilen hyvä keikka ja mun mielestä hyväsoundinen lava, Tertulla oli kuulemma vähän haastavampaa siellä salissa.
Tosin me painotetaan aika eri asioita noissa saleissa.
Hyvät fiilikset jäi Madetoja-salista vaikka vähän jäi kyllä askarruttamaan miten ne kohtelee paikallisia muusikoita.

Ainahan on kyllä mahdollista että on niissä muusikoissa vähän vahtimisen aihettakin.
Ainakin jos tätä myynti-ilmoitusta katsotaan. Rapee on hinta painosta. Mutta joo tosiaan. Jyväskylän Paviljonkiin päästiin ja ruvettiin roudaamaan niin se oviaukko on liian matala siihen että sais auton perän kokonaan sisään ja ulos kun jättää niin on kynnys mistä pitää laatikot tipauttaa. Jos se vedenpaisumus tapahtuu sisällä niin eihän niitä vesiä sovi ulos päästää, pitäähän siinä kynnys olla välissä. Tämä lato ei oo kun muutaman vuoden vanha eli ei ainakaan kokemuksen puutteesta pitäis tollasta häpsyä käydä. Tosin ei oo eka eikä varmasti vika kerta kun tehdään asiat silleen melkein hyvin niin että vituttaa vaan vähän ;)
Siellä ison salin käytävillä koin Spinal Tap ilmiön, kun en löytäny lavaa. Vaikka kuinka seurasin kylttejä ja nuolia, aina oli umpikuja vastassa. Sitten tajusin jossain vaiheessa että nuolessa lukeva "Stage" on sama asia kuin ovessa lukeva AUD.
Täällä Paviljongissa on myös käsityömessut eli englanniksi handjob fair. Ja pienessä salissa taas on käärmenäyttely ;)

Tänään vietäis viimestä tästä rupeemasta ja rupee hanskatkin oleen sen näköset. Ens viikolla saakin käyttää kaikki neljä vapaapäivää muuttoon ja seuraavan rundin valmisteluihin. Keikat alkaa taas perjantaina eri orkan kanssa tosin.

Se on moro
Viltsu

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo muusikkojen sallittu liikkumisalue johtuu talon hälytysjärjestelmistä. Siellä on useampi hälytyspiiri mutta ei mitään näkyvää rajaa kämpässä missä ne piirien rajat menee. Osassa mökkiä on hälärit välillä päällä ja sinne ei ole suotavaa mennä..

Jazmanaut kirjoitti...

Mä oon eksyny joskus jyväskylässä ihan samalla lailla, en nyt muista mikä torppa se oli, mutta toivottavasti just tuo sama.
Tai tiedä mikä spinalisaatio siellä velloo.

Hauska tappa uusi blogi.
Keep on keeponing!