lauantaina, huhtikuuta 21, 2007

And I said No No No

Päästiin Järvenpäähän jo vähän ennen neljää, apukanto oli tilattu puol viideks, joten jäi aikaa lunastaa huoneet ja juoda kahvit. Mestahan oli Heven eli hotelli Rivolin yökerho, sama mesta missä pidetään kesäisin puistobluesin pääklubia. Puistobluesin merkeissä oon tuolla kolmena tai neljänä kesänä asunu viikon verran aina kerrallaan ja hyvinhän se homma on toiminu silloinkin. Niissä yhteyksissä olen tosin ollu siellä salin keskellä niin ei tuosta lavasta oikeen ollu kokemuksia.
Lava oli iso (tai siis riittävä), sali hyväsoundinen, järkkäreitä tarpeeks ja yleisöä hyvin, aivokirurgien liiton vuoskokous tais olla ihan eturivissä.

Nyt näyttivät Järvenpääläiset kuin homma otetaan haltuun.
Isot kiitokset ja hatunnnostot kaikille hupailuun osallistuneille. Edelliset kokemukset Järvenpäästä tämän orkan kanssa oli siitä toisesta neljän baarista, missä on porrasroudaus, pieni lava, ei apukäsiä, vittumaiset poket yms. tiedätte kyllä mistä baarista puhun.
Täällä Hevenissähän oli ne apuhanskat sekä sisään että ulos mennessä, kahvit ja sämpylät valmiina jo ennen roudausta ja ruokailu hoidettiin silleen et vetää listalta mitä haluu. Otin grillattua parsaa ja jättikatkarapuja alkuun ja saksanhirveä pääruuaks, aivan helvetin hyviä settejä molemmat. Saunaa lupasivat pitää vaikka puolille öin jos halutaan, takahuoneessa oli täys raideri energiajuoman merkkiä myöden puhumattakaan pehmeistä hedelmäkarkeista.

No pitihän sitä jotain sattuakkin.
Älkää kukaan koskaan ikinä käyttäkö D´Orazio merkkisiä kitarankieliä.
Solistilta katkes kerralla kolme kieltä juurikin siitä kitarasta mihin olin päivällä vaihtanut koko setin. Heitin samantien kaikki varakielet helvettiin. Pitää maanantaina käydä shoppailemassa uudet, tällä kertaa otan niitä mitä käytin jo monta vuotta ennen kun viime vuonna vaihdoin noihin paskoihin tutun musiikkikaupan pitäjän suosituksesta.

Mutta joo keikka hoidettiin, purettiin vehkeet ja yötä myöten kotio. Periaatteessa ei harrasteta yöajoja ollenkaan, mutta toi 30 kilsaa kestettiin juuri ja juuri. Normaalisti oon Tavastiankin jälkeen hotellissa yötä. Jyrkkä ei yöajoille ja kesken rundin ei kotio mennä TANA.

P.S. Amy Winehouse on parasta.

Täältä tähän ja ylpeenä kohti uusia seikkailuita.
Viltsu

Ei kommentteja: