keskiviikkona, huhtikuuta 25, 2007

Pitäkää tunkkinne

Mahtavasti alkoi tämän viikon keikat. Olin menossa Hyvinkäälle puuhaileen mopon kanssa kun Janne soittaa ja kertoo et bussiin on murtauduttu eilen illalla, muuta ei kuulemma oo viety kun kaks koria kaljaa. Ammattilaiset asialla siis.
No soitellaan hahmoja läpi ja selviää et kaks pukupussia on myös kateissa, selvitin joo senkin et ollaanko jätetty ne Rivoliin perjantain keikan jälkeen, ei oltu.
No pukujahan saa aina uusia ja kaljaakin lisää. Peten pukupussissa oli kuitenkin vielä bonuksena sen korvamonitorikuulokkeet ja vastaanotin. Sain onneks hoidettuu uuden vastaanottimen ja huomenna pitäis vielä ennen lähtöä käydä hakeen uudet luurit, Kari kuulemma kävi jo shoppailemassa itselleen uuden puvun.
Olisivat vaan vieneet ne kaljat niin ei keikat kärsis, oli siellä lonkeroakin ja siideriä ja pari pulloa viiniä. Viekää vaan kaikki viinat mut älkää koskeko vehkeisiin.

Viime kesänä mun omaan autoon mentiin kaks kertaa sisään luvatta.
Ekalla kerralla himaparkkiksella ääliöt oli rikkonu takaikkunan ja saaliiks saivat liekkikuvioidut melko huonossa kunnossa olevat lattiamatot ja 20 euroa maksaneen mankan etupaneelin. Uusi ikkunakin löytyi romikselta ilmaiseksi eli ei rahallisia vahinkoja vaan pelkästään vaivaa ja vitutus.

Tokalla yrityksellä Kalliossa olivat jo vähän kokeneemmat kaverit asialla. Akku oli otettu irti ja sisään menty nätisti lue: ei murtojälkiä. Saaliina tällä kertaa korillinen limua ja varakielet. Olivat joutuneet räkillisen melko kallista elektroniikkaa siirtämään että pääsivät käsiksi siihen koriin, se räkki ei kuitenkaan kelvannu ja ne kieletkin olivat tiputtaneet ihan parin sadan metrin päähän, josta joku vanhempi rouva ne oli löytänyt. Tämän rouvan sukulaispojan ja internetin avustuksella saatiin kielet kuitenkin takaisin.

Kaikki janoiset ääliöt saa tulla pyytämään kaljaa tai limpparia, voin omistani ehkä luopuakkin, mutta älkää nyt saatana menkö murtautumaan kenenkään autoon. Ne on muiden vehkeitä, ihmiset on ne omilla rahoillaan ostanu ja pitäny kunnossa. Jos on pakko varastaa se korillinen kaljaa niin käykää pöllimässä se lähikaupasta, siellä se ei satu niin paljoa kehenkään yksittäiseen henkilöön.

Perkele kun ottaa päähän tommoset ääliöt.

Ei kommentteja: