torstaina, huhtikuuta 12, 2007

Mukavaa että ootte päässy näin runsalukuisena paikalle

Eli Hämeenlinnan naisvankila, jossa meininki ennen soundcheckiä näytti tältä.
Niin niin ja vitsillä sisään, myöskin hätäuloskäyntien vähyys hämmensi. Onks teil hyvä meininki ja ootteks te jo aivan pelti kii. Mäkin oon tehny elämässäni virheitä niinkuin tekin, mut mä en oo vaan ikinä jääny kiinni. Tuota rataa juu.
Jumalauta mikä humoristi meitsi on.

Hämeenlinnan vankeinhoitolaitos viralliselta nimeltään oli tän päivä keikkamesta, hyväntekeväisyyshommaa siis. Meininki oli melko erilainen totuttuun yleisö kun ei kauheesti jorannu.
Valomiestä ei ollu matkassa ollenkaan kun ei sitä salia saanu pimentää, joten se ois ollu tavallaan ihan turha edes yrittää vilkutella niitä tuikkuja.
On se Riikonen jo huomenna mukana, älkää pelätkö.

Meillä oli kaks vetoa , miehet ja naiset erikseen. Eivät kuulemma sekoita sukupuolia keskenään muuten kuin opiskeluiden yhteydessä, joka sekin on kait aika vaativaa hommaa siis se opettajana oleminen.

Keikan jälkeen ajettiin Tampereelle yöksi missä ollaan pari päivää eli huomenna Yo-talolla ja lauantaina Klubilla. Tampereen rundi siis.

Mentiin syömään Tillikkaan, jonka jälkeen lähdettiin JOU-talolle vakoileen Tuomon (Prättälä) keikkaa. Kolme vikaa biisiä kerkis näkeen, ne kaikki toimi helvetin hyvin.


Siitä koko ryhmä Klubille jne.

Kello on itse asiassa nyt jo puol kuus ja tää kirjoittaminen ois huomattavasti helpompaa jos ei tossa vieressä kuorsais kun yks hahmo. Valitettavasti niitä on kaks, toinen on Janne, kuka asuu mun kanssa aina ja toinen on nyt Kaakkuri, vieraileva tähti.

Myt maate.
Viltsu

Ei kommentteja: